samen mediteren

Gepost op 13 augustus 2018 · Posted in workshops

Leer mediteren en vergroot de impact op je leven!

Heb je moeite om goed te slapen, pieker je vaak, is loslaten een uitdaging voor je, leef je vaak met je gedachten in het verleden… dan is ‘Samen mediteren, van thuis uit’ echt iets voor jou!

Van zondag 7 oktober 2018 tot en met donderdag 25 oktober 2018 ervaar je samen met mij hoe meditatie een impact kan hebben op jouw dagelijks leven. Het leuke is dat je je niet moet verplaatsen! Je kan een rustig plekje vinden thuis, inloggen via mijn FBpagina en gedurende 20-30 minuten, onder mijn begeleiding, mediteren.

Deze reeks zal ’s avonds plaatsvinden. Elke dag van 21u15 tot 21u45 behalve op vrijdag en zaterdag (wel op zondag!). Like en volg alvast mijn FB pagina ‘Amami-Coaching’. Als je ingeschreven bent kan je via een geheime FBgroep de sessies volgen door op het uur van aanvang je aan te melden op die groep.

KOSTPRIJS: 46€

INSCHRIJVEN:

stuur een mail met je gegevens(naam/voornaam/email) naar info@amami.be

Stort 46€ op BE59 0017 1938 5826 (rekening Annemie De Cock) met als mededeling ‘samen mediteren oktober’

 

 

Disclaimer: de workshop die hier aangeboden wordt, is niet bedoeld als geneeskundig of ter vervanging van een klassieke psychotherapie voor een diagnose van slaapstoornissen, depressie, bipolaire stoornissen of eender welke andere pathologie vermeld in de DSM 5. Heeft u één van deze diagnoses, vraag dan raad aan uw arts om deel te nemen. Coaching komt altijd na therapie.