Samen Mediteren, van thuis uit…

Gepost op 4 december 2018 · Posted in Geen categorie

De kracht van intentie als basis van bewuster leven!

Heb je altijd al willen leren mediteren, maar weet je niet waar beginnen? Of misschien zie je op tegen de verplaatsing om naar de meditatieles te gaan?

Ben je klaar om de kracht van het zetten van een bewuste intentie te ervaren in elk aspect van je leven? Wil je echt werk maken van verandering en tot actie overgaan?

Schrijf je dan in voor deze reeks ‘Samen mediteren, van thuis uit.’

Mediteren is veruit de beste investering in jezelf!

We starten op maandag 7 januari en gaan gedurende 4 weken lang, elke dag van de week, mediteren. Jij blijft gewoon thuis, zoekt een rustig plekje uit en logt om 7u30 in via een besloten FB groep of via Zoom. Gedurende 20-30 min zal ik jou live begeleiden door een meditatie.

Kan je niet live mee volgen of wil je de meditatie herhalen, dan kan dat altijd als je via FB meedoet. Als je via Zoom volgt, ben je best altijd live aanwezig. De live ervaring blijft de meest krachtige ervaring omdat ik inspeel op wat er zich op die moment aandient, maar het effect zal even sterk zijn mocht je toch op een ander moment volgen, want jij bent immers diegene die het innerlijk werk doet! Belangrijk is dat je het engagement aangaat om de oefening dagelijks te doen.

Ook na afloop van de reeks zullen de sessies ter beschikking blijven via de FB groep (tot aan de Krokusvakantie). Op die manier hoop ik zoveel mogelijk mensen de kans te geven de reeks te herhalen en zo het effect ervan te vergroten. Tegelijk helpt het om de gewoonte om te mediteren te integreren in je dagelijks leven. Volg je via Zoom dan krijg je van mij een aantal sessies per mail toegestuurd zodat je kan blijven oefenen. Contacteer me gerust mocht je meer informatie willen.

Geef jezelf (of iemand anders) het meest waardevolle geschenk de komende feestdagen en schrijf nu in voor deze reeks aan een onklopbare prijs:

early bird tot 25 december 2018: 50€

daarna betaal je 60€

Je inschrijven kan door een mail te sturen naar info@amami.be met je persoonlijke gegevens en de manier waarop je wil mee volgen (Zoom of Facebook) en door het juiste bedrag te storten op rekening nummer : BE59 0017 1938 5826 met mededeling: ‘Samen mediteren – januari’

Ik kijk al uit naar deze boeiende reis!

Annemie