Mantra-mediteren

Gepost op 12 februari 2019 · Posted in Geen categorie

Samen mediteren van thuis uit: Mantra-meditatie

We gaan samen 2 weken lang elke dag 20-30min mediteren (behalve op zondag) via een besloten groep op FB. Jij blijft gewoon thuis, logt in op het afgesproken uur op de Facebook groep en volgt de meditatie live mee. Kan je niet op die moment volgen, zal de meditatie in de groep ter beschikking zijn en doe je de oefening op een moment dat jou best uitkomt.

De mantra’s zullen in de eerste week Sanskrit zijn en in de tweede week Zibu. Het zijn woorden/zinnen met een bepaalde betekenis die steeds herhaald worden. Dit geeft het brein de kans om een heel ander neuronaal circuit te ‘bewandelen’ waardoor bepaalde denkpatronen onderbroken of doorbroken worden. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd en kan zelfs het slapen verbeteren.

Om dit zoveel mogelijk kracht bij te zetten, zullen de sessies ’s avonds doorgaan. Van maandag tot en met donderdag van 21u tot 21u30 en op vrijdag en zaterdag van 17u tot 17u30.

vroegboekkorting tot en met 2/3:  42€

vanaf 3/3: 50€

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@amami.be en het bedrag te storten op BE59 0017 1938 5826 met mededeling: Mantra meditaties

Doe je mee?

warme groet,

Annemie