Samen mediteren, van thuis uit!

Gepost op 8 april 2019 · Posted in Geen categorie

Van donderdag 2 mei tot en met woensdag 29 mei start een nieuwe reeks! In deze reeks gaan we aan de slag met het veranderen van een gewoonte. Dit kan het elimineren van een ‘slechte’ gewoonte zijn, maar evengoed het implementeren van een ‘goede’ gewoonte. Dit kan gaan van minder suiker eten, naar geen negatieve gedachten over jezelf denken/zeggen, tot elke dag liefdevol zijn naar je partner, kinderen,… Het zal jou een krachtiger gevoel van jezelf geven en je bent in staat om meer vrijheid te ervaren.

Je zal ondervinden dat mediteren hier jouw ideale metgezel is!

Uiteraard ben ook ik er om jou te steunen en te begeleiden, want dat maakt ‘Samen mediteren, van thuis uit’ zo uniek. Het is meer dan mediteren; je krijgt elke dag waardevolle tips en informatie mee om in je opzet te slagen!

Elke dag van de week, van 7u30 tot 8u, zal ik jou via FB live begeleiden. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep vanwaar de meditaties zullen plaatsvinden. Heb je geen FB, dan kan je deelnemen via Zoom, een online meeting platform van waar je – door het invullen van een bepaalde meeting ID – eveneens live kan mee volgen.

In totaal zal je 20 sessies kunnen volgen, wat goed is voor maar liefst 10u coaching en meditatie!

Wil je meedoen? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar info@amami.be met je gegevens en of je via FB of Zoom wenst deel te nemen.

Kostprijs: EARLY BIRD: inschrijven voor 24 april: 70 € (3,5€/sessie) Vanaf 25 april : 80 € (4€/sessie)