Bekijk hier snel onze Social Media
Open
X


Mind-body coaching & workshops.

Mind-body  coaching

Naast het therapeutische luik heeft Annemie zich ook gespecialiseerd in coaching, een specifieke begeleidingsvorm die zich richt naar iedereen die zoekende is naar wat hij/zij het leven te bieden heeft. Belangrijk is dat coaching altijd na therapie komt en omdat Annemie in beide velden thuis is, kan zij perfect inschatten of je al dan niet in aanmerking komt voor coaching of beter eerst therapie volgt.

De basis van de coachingsessies is de quantum coaching, een manier van coachen die jou leert dat je alles in je hebt om het leven te leiden dat je echt wil. Wat de sessies bij Annemie echter heel uniek maken, is dat zij het lichaam betrekt bij de coachings! Vandaar de mind-body coaching.

Coaching is een directe manier van begeleiden. Je leert zeer concrete processen aan die jou helpen duidelijkheid te creëren over wat je wil en hoe dat te bereiken. Een voorbeeld hiervan is leren mediteren, wat veruit de beste investering is in jezelf en Annemie is in staat meditatie naar de moderne wereld te brengen zodat het perfect in je dagelijks leven ‘past’. Uiteraard zijn er nog heel wat andere processen die jou echt vooruit kunnen helpen. Neem contact op met Annemie om hier meer over te weten te komen.

Een coachingsessie duurt gemiddeld een uur en kan doorgaan in de praktijk, maar naar wens kan het ook via telefoon/facetime of skype. Coachings kunnen zowel onder de vorm van individuele sessies zijn, live workshops van 3u tot 2 dagen (of meer) of  online aangeboden worden.

Afspraak maken

Workshops

 
« Vorige Januari 2019 Volgende »
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31