Skip links

Samen mediteren, van thuis uit – essentialisme

Heb jij ook wel eens moeite om een keuze te maken? En als je dan toch gekozen hebt, dat je dan denkt hoe het zou zijn als je dat andere had gekozen? Of voel jij je wel eens overspoeld door je eigen agenda? Dat er te veel op je planning staat waardoor je je ofwel uit gaat putten ofwel net tot niets komt? Misschien herken je bij jezelf de ‘fear of missing out’ – de angst om iets te missen?

Je bent niet alleen!

Ook ik merk in mijn praktijk meer en meer mensen die overspoeld geraken door het aanbod aan wat het leven te bieden heeft. En het lijkt wel alsof je er alleen maar bijhoort als je aan een mega-lijst-van-voorwaarden voldoet: én een boeiende carrière, én een gezin waarin alles perfect onder controle is, én een trits hobby’s die je niet mag missen om daarbij ook nog elk weekend af te spreken met vrienden en/of familie…

Herkenbaar?

Jij blijft thuis en volgt via Facebook live de coaching/meditatie mee

Coaching én meditaties

Stel je voor dat je meer rust zou kunnen ervaren in je dagelijks leven… Dat je jezelf meer onder controle hebt – ondanks alle mogelijkheden die erop je afkomen… Dat je echt tevredenheid kan ervaren bij elke keuze die je maakt… Dat je de essentie kan zien en daar ook naar leven…

Het is mijn missie om jou te helpen meer kwaliteit in jouw dag te ervaren; meer tevredenheid, meer blijheid, meer geluk…noem het zoals je wil. Ben jij daar klaar voor?

“De fear of missing out tricks you into missing out on yourself

Annemie – Amami

Essentialisme

Volgens Wikipedia wordt binnen het essentialisme de essentie begrepen als ‘dat wat een object of substantie noodzakelijk heeft en maakt tot wat het fundamenteel is.’ Tijdens deze reeks ‘Samen mediteren, van thuis uit’, gaan we hiermee aan de slag. Wat is noodzaak? wat maakt jou tot wie je fundamenteel bent? Wat maakt jou uniek? Gaat het over tijd of eerder over prioriteit?

Er zal heel wat informatie gegeven worden om jou te helpen inzicht krijgen in jezelf en je eigen functioneren. Alleen al daarvoor is je inschrijven een absolute must. De meditaties zijn een sterke meerwaarde om deze inzichten echt te kunnen integreren voor jezelf.

 

PRAKTISCH

Deze reeks start op maandag 15 juli en bestaat uit 20 sessies waarbij coaching gecombineerd wordt met meditatie. Alles zal online, via een besloten Facebook groep, gebeuren. Er is elke weekdag van 8u-8u30 een sessie van 30 minuten. In het weekend krijg je de ruimte om een sessie in te halen of te herhalen. Kan je niet live aanwezig zijn, dan kan je de sessie op een eigen gekozen moment volgen, want na elke live uitzending zal de opname gepost worden in de FB groep. De laatste sessie is vrijdag 9 augustus.

Kostprijs: 80€ (dat is slechts 4€ per sessie van 30 minuten!)

Inschrijven doe je door het juiste bedrag te storten op BE59 0017 1938 5826 met als mededeling ‘Samen mediteren – juli’. Stuur ook een mail met de naam van je Facebook profiel zodat ik je kan toevoegen aan de besloten groep van zodra je betaald hebt.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ze te stellen. Je kan mailen naar info@amami.be

 

Warme groet,

Annemie – Amami