Skip links

Programma najaar 2019

Mijn hoofd zit vol ideeën en het kriebelt om jou meer te kunnen aanbieden. De beste investering is de investering in jezelf, dus hierbij een overzicht van de programma’s die dit jaar nog zullen starten. Binnenkort zal hier ook het programma voor het voorjaar 2020 te vinden zijn.

Kennismakingsprogramma Amami-meditaties

Wil je echt leren mediteren op jezelf, dan is dit een ideaal programma! Gedurende 4 weken trek je elke dag 20min tijd uit om een meditatie te beluisteren. Elke week maak je kennis met een ander aspect van Amami-meditaties. De bonus meditatie brengt alle aspecten samen!

Startdatum: zelf te kiezen

Duur: 4-5 weken of je eigen tempo

Klik even door voor

 

Spelregels voor een zinvol leven

Startdatum: 18/10/2019

Duur: 6 weken

klik even door voor meer info.

 

Samen mediteren, van thuis uit! (coachingmeditaties)

Startdatum: 1 december 2019 (avondsessies!)

Duur: 3 weken

Thema: LOSLATEN

Klik even door voor  meer info.

 

” De beste investering is de investering in jezelf “

 

-amami-

Welk programma je ook volgt, je staat er nooit alleen voor! Ik ben er om jou te helpen, te ondersteunen en te begeleiden op een pad dat jou naar de betere versie van jezelf brengt. Niet dat je nu al niet goed genoeg zou zijn, integendeel, maar ‘groeien’ is ons geboorterecht en het maakt ons verblijf op deze aardbol alleen maar rijker.

Ik hoor het graag als je vragen hebt. Neem contact met me op per mail: info@amami.be (ik antwoord ALTIJD, dus check ook je spamfolder en zet mijn email adres bij je ‘toegelaten’ mails) of stuur me een bericht/whatsapp op 0474941963. Ik contacteer jou dan zo snel mogelijk.

Warme groet,

Annemie – Amami