Skip links

De soulmate attraction challenge

In 5 stappen naar de juiste liefdespartner

Schrijf je zeker in voor de 3 sessies want ze zijn alle 3 verschillend en vullen elkaar aan en er is een replay voorzien voor enkele dagen!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Waarom deelnemen aan de   Soulmate-attraction-challenge

De meeste vrouwen (en mannen waarschijnlijk ook…) denken dat liefde vanzelf komt en dat de ware ineens voor je neus staat. Of ze geloven wat anderen zeggen over het vinden van de liefde:

‘Je moet er niet naar zoeken, het komt vanzelf naar je toe…’

‘Je doet te hard je best, laat het gewoon wat los…’

‘Je bent te moeilijk en je lat ligt te hoog…’

Maar ik geloof dat dit niet klopt! Ik geloof dat je liefde kan aantrekken. Straffer nog: liefde aantrekken is een ‘inner job’. Punt.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met mij tijdens deze challenge uit te zoeken waar jij jezelf blokkeert om een leuke liefdespartner aan te trekken?

Dan vraag ik je heel oprecht om hier en nu bloed eerlijk te zijn met jezelf:

➡️ Ben jij het ook beu om voortdurend op eerste dates te gaan, zinloze of oppervlakkige gesprekken te voeren en nooit tot een tweede of derde date te komen?

➡️ Kan je aan jezelf toegeven dat je eigenlijk totaal opziet tegen het hele datingproces omdat je bang bent om weer teleurgesteld te worden?

➡️ Komen de meeste single mannen jou over als egoïstisch, emotioneel onbeschikbaar, onvolwassen of enkel op seks gericht?

➡️ Blijf je steeds de foute mannen aantrekken en lijkt de ware voor jou niet weggelegd?

➡️ Heb je het gevoel dat eender wat je doet, het lijkt echt nooit te lukken met mannen voor jou?

 

Als je op één of meerdere van deze vragen JA hebt geantwoord, wil ik dat je weet dat je niet alleen bent!

 

Maar ik wil ook dat je weet dat je daar iets aan kan veranderen. En misschien wel sneller dan jij denkt! Jij hebt immers alles in jou om jouw soulmate aan te trekken. Maar vaak weet je niet mee hoe en waar te beginnen.

Dit is voor jou als je:

  • De liefdesroep voelt in jezelf
  • De uitdaging wil aangaan om te ontdekken waar jij jezelf mogelijks saboteert om je soulmate aan te trekken
  • Klaar bent om van het aantrekken van de liefde een topprioriteit te maken
  • Genoeg hebt van het alleen-zijn en toegewijd je zielsgeliefde wil aantrekken

 

Deze challenge bestaat uit 3 sessies. Schrijf je in voor alle drie! Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, kan je de replay bekijken tot en met zondagavond na de challenge.

Schrijf je hier in:

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact