Skip links

Aanbod

Mijn aanbod richt zich op single vrouwen die een eigen zaak runnen of een corporate functie hebben en op koppels die bewust kiezen voor elkaar en hun relatie willen verdiepen.

Beter leven vanuit je authentieke zelf

Een belangrijk aspect van het ervaren van je droomleven, is de aanwezigheid van een fijne liefdesrelatie. We zijn als mens gemaakt om in relatie te gaan met de ander.

Liefdesrelaties zijn daar vaak de meest beklijvende van. Als je single bent dan weet je dat het in de liefde immers moeilijk is om compromissen te sluiten of concessies te doen. Vroeg of laat zal het verlangen naar een duurzame relatie met iemand die jou én jouw leven begrijpt altijd terug naar boven komen…

Het ervaren van een fijne liefdesrelatie zal niet alleen ervoor zorgen dat je meer energie ervaar, maar ook meer inspiratie, creativiteit en ook rust. Iedereen weet dat liefde onvoorwaardelijk is. Relaties echter, zijn dat niet. Weinigen nemen de verantwoordelijkheid hiervoor terwijl het net dit is dat ervoor zal zorgen dat je de zinvolheid van je leven voelt in elke cel van je zijn.

Wil jij de lat hoger leggen – zoals je van nature doet in je business – ook voor de kwaliteit van je liefdesrelatie? Aarzel dan niet om in te tekenen voor mijn high end mentorschap. Dit bestaat zowel voor single vrouwen als voor koppels.

Overzicht van mijn aanbod voor coaching (check ook de home pagina)

Ik geef je graag tekst en uitleg bij
mijn aanbod

Jouw droomrelatie creëren met Annemie

Je bent een vrouw met een missie. Je hebt een eigen zaak of een hoge functie en ambitie is jou niet vreemd. Maar in de liefde vlot het niet zo goed…

Ben je vastbesloten om het anders aan te pakken? Wil je je oude patronen kwijt om niet steeds in hetzelfde terecht te komen? Als liefdesmentor en relatiecoach begeleid ik je in je zoektocht naar jouw unieke liefdesvisie en -identiteit om van daaruit beter te functioneren in de relaties die je aangaat om zo je leven te verrijken op alle vlakken .

Ik bekijk samen met jou alle mogelijkheden voor quantum coaching met sessies, workshops of programma’s, die voor jou toegankelijk zijn als je persoonlijk diepere relatiegroei wilt ervaren en stappen wilt zetten naar de beste versie van jezelf.

Mijn expertise ligt in het verbeteren van je liefdesrelatie in je leven, startend vanuit wie jij werkelijk bent.

Klaar voor ware liefde?

Aanbod voor single vrouwen met ambitie

De Soulmate Attraction Challenge

In 5 stappen naar de juiste liefdespartner

Als jij ergens wil starten als vrouw, dan is het met deze CHALLENGE!

Deze challenge helpt jou te ontdekken waar jij jezelf mogelijks saboteert bij het aantrekken van de juiste liefdespartner. Je komt te weten wat jouw absolute startpunt is om liefde aan te trekken en welke stappen je kan zetten om de juiste man te kwalificeren.

Praktisch: Klik even door op de knop om te ontdekken wanneer de volgende challenge van start gaat. De challenge duurt 5 dagen. Vanaf dan ontvang je elke dag een email in je inbox met een filmpje en een aantal oefeningen/vragen die jou verder helpen in het proces. De vijfde dag ontvang je een link naar een masterclass. Hierin deel ik de cruciale vijfde stap én krijg je de kans om kennis te maken met mijn aanbod.

Ja, ik wil deelnemen aan de challenge

Het liefdeslift mentorschap

Het 1 op 1 traject waarin je mijn persoonlijke begeleiding krijgt op je pad naar duurzame liefde

Jij wil mijn persoonlijke begeleiding. Want als onafhankelijke vrouw/man met een sterke feeling voor leiderschap, sta je zelfbewust in je carrière of je voelt je als een vis in het water als ondernemer of zelfstandige. Dezelfde flow zou je graag in je persoonlijk leven willen ervaren, maar je mist die ene persoon… Je verlangt naar een liefdevolle relatie. Maar tot op heden is het jou niet gelukt om die aan te trekken.

Je wil dit heel graag anders zien. En je hebt daar ook wel wat voor over. Want jij kiest niet de gemakkelijkste weg, maar wel de weg die jou het meeste zal brengen… Doelgericht en zonder gedoe.

Maar het is ook mogelijk dat je in een fijne relatie zit, maar dat je de nood voelt om die naar een next level te brengen. Ook dan is dit Liefdeslift Mentorschap iets voor jou.

Graag meer info
Aanbod voor koppels
Aanbod voor koppels die bewust kiezen voor elkaar

Liefde geeft zin aan alles wat je doet in dit leven…

Dit aanbod heeft als doel om als koppel jullie niveau van intimiteit te verdiepen, elkaar alleen maar beter te leren begrijpen en vanuit diepe liefde jullie relatie bekrachtigen en eren.

Het is voor jullie als je bewust kiest voor elkaar. Dus niet als je twijfelt of je wil samenblijven of wanneer je in een relatiecrisis zit. Dan stuur ik je graag door naar een relatietherapeut.

Ben jij klaar om liefde te ontmoeten zoals het bedoeld is om te zijn…?

Boek vrijblijvend een gesprek met mij en we kijken samen welk koppel programma best bij jullie past:

  1. Quantum Leap programma
  2. Het exclusieve Pink Star Diamond programma

Wil je alvast kennismaken met mij en mijn werkwijze, meld je dan aan voor de gratis masterclass RELATIEBALANS:

Masterclass RELATIEBALANS

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact