Skip links

Aanbod

Jouw leven op de rit met Annemie

Ben je vastbesloten om het anders aan te pakken? Wil je je oude patronen kwijt om niet steeds in hetzelfde terecht te komen? Als Life-coach begeleid ik je in je zoektocht naar jezelf om van daaruit beter te functioneren en je leven te verrijken op alle vlakken . Ik bekijk samen met jou alle mogelijkheden voor quantum coaching met sessies, workshops of programma’s, die voor jou toegankelijk zijn als je persoonlijke groei wilt ervaren en stappen wilt zetten naar de beste versie van jezelf.

Klaar voor meer jezelf zijn?

Beter leven vanuit je authentieke zelf

Of je nu verlangt naar een duurzame liefdesrelatie of beter wil kunnen functioneren met de mensen rondom jou, alles start vanuit de relatie met jezelf. Ik werk met de spelregels voor een vreugdevol en zinvol leven vanuit de Quantum Coaching. Als je de spelregels kent en ze ook toepast, dan zal je leven veranderen én de relaties die je aangaat. Het zijn inzichten die je krachtiger in het leven zetten en jou helpen ontdekken wie je bent en wat je wilt om van daaruit actie te ondernemen en dan uiteindelijk het resultaat te krijgen dat je wenst. Door te werken met concrete processen zoals meditatie zetten we de verandering in gang.

Overzicht van mijn aanbod voor coaching

Ik geef je graag tekst en uitleg bij
mijn programma’s

Aanbod

De Ultieme Liefdesreis

In dit online programma help ik ondernemende singles het pad effenen naar een unieke liefdesrelatie. Dit programma is voor jou als je op bijna alle vlakken in jouw leven succesvol bent, maar je hebt die ene speciale persoon nog niet ontmoet…

Praktisch: Je ontvangt concrete tools en ontdekt nieuwe inzichten over jezelf én over de relatie die je wil in je leven. Je bent in staat om vanuit jouw authenticiteit die ene persoon aan te trekken met wie je een vervuld, betekenisvol, creatief en geïnspireerd leven kan delen… Je krijgt met andere woorden handvaten die jou helpen op weg naar een duurzame liefdesrelatie.

Meer weten

Klik hier verder als je graag wil deelnemen aan de GRATIS masterclass:

‘VAN STIL VERLANGEN NAAR DUURZAME LIEFDE OOK ALS JE LAT HOOG LIGT’ 

Aanbod

Samen mediteren, van thuis uit

Start je week met 20 minuten mediteren onder mijn begeleiding

Elke maandagochtend begeleid ik via Zoom een live meditatie. Samen met vele anderen op hetzelfde moment mediteren kan heel krachtig zijn, ook al volg je de sessie van thuis uit. Je start je week op een heel andere manier met een duidelijke intentie en vanuit wie jij echt bent!

Praktisch: Online via Zoom. Aanpak met eigen methodiek van mediteren, de zogenaamde ‘amami-meditaties’ volgens de 4 ‘V’s’(verbinden, vibreren, visualiseren, verwezenlijken).

Meer info betreffende de volgende startdatum volgt binnenkort.

Meer weten
Aanbod

Coaching – Meditaties

Elke dag 20 tot 30 minuten een begeleide meditatie op een afgesproken uur.

Per reeks is er altijd een onderwerp: zelfvertrouwen, verlangens verwezenlijken, loslaten, enz. Elke weekdag is er een sessie gedurende 2 tot 4 weken. Je kan live volgen of nadien de opname in de Amami Academy bekijken.

Praktisch: Online via Zoom. Aanpak met eigen methodiek van mediteren, de zogenaamde ‘amami-meditaties’ volgens de 4 ‘V’s’(verbinden, vibreren, visualiseren, verwezenlijken).

Volg mij op sociale media want via die weg zal een volgende reeks aangekondigd worden.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact