Skip links

Coaching

Jouw leven op de rit met Annemie

Ben je vastbesloten om het anders aan te pakken? Wil je je oude patronen kwijt om de beste versie van jezelf te vinden? Als Life-coach begeleid ik je in je zoektocht naar beter ‘leven’. Ik bekijk samen met jou alle mogelijkheden voor quantum coaching met sessies, workshops of programma’s, die voor jou toegankelijk zijn als je persoonlijk groei wilt ervaren en stappen wilt zetten naar de beste versie van jezelf. Ook ondernemers en zelfstandigen zijn welkom.

Klaar voor minder stress, jezelf zijn en beter worden in ‘leven’?

Beter leven met minder stress

Ik werk met de spelregels voor een vreugdevol en zinvol leven. Als je de spelregels kent en ze ook toepast onder mijn begeleiding als life-coach, dan zal je leven veranderen. Het zijn inzichten die je krachtiger in het leven zetten en jou helpen ontdekken wie je bent en wat je wilt om van daaruit actie te ondernemen en dan uiteindelijk het resultaat te krijgen dat je wenst. Door te werken met concrete processen zoals meditatie zetten we de verandering in gang.

Overzicht van mijn aanbod voor coaching

Ik geef je graag tekst en uitleg bij
mijn programma’s die jou helpen

‘to become better @life’

Aanbod

Become better @life : de spelregels voor
zinvol leven

De ‘spelregels’ worden uitgelegd en er worden oefeningen aan gekoppeld die jou helpen om de spelregels toe te passen in je eigen leven.

Concreet: Ik geef uitleg over een spelregel in een filmpje dat je kan vinden in de Amami Academy, een persoonlijke ledenomgeving vanwaar je het programma kan volgen. Elke 2 weken is er een nieuwe spelregel beschikbaar. Je ontvangt een online werkboek om jou te helpen met de oefeningen. Elke maand is er een live vraag en antwoord sessie via een online platform om jou de mogelijkheid te geven de spelregel goed te begrijpen en toe te passen.

 

De start van een nieuwe reeks is 29 mei 2021! Info en inschrijven via deze link: https://www.amami.be/coaching/spelregels/

Meer weten
Aanbod

Coaching – Meditaties

Elke dag 20 tot 30 minuten een begeleide meditatie op een afgesproken uur.

Per reeks is er altijd een onderwerp: bijvoorbeeld de kracht van Intentie, mantra-mediteren, zelfvertrouwen, enz. Reken op 2 tot 4 weken voor de duur van het programma.

Concreet: Online via Zoom of Facebook live. Aanpak met eigen methodiek van mediteren, de zogenaamde ‘amami-meditaties’ volgens de 4 ‘V’s’(verbinden, vibreren, visualiseren, verwezenlijken).

Je kan op je eigen tempo coaching-meditaties (online programma) volgen rond LOSLATEN, (ZELF)VERTROUWEN en VEERKRACHT. Klik op het onderwerp dat jou interesseert om meer info hierover te ontvangen.

Meer weten
Aanbod

(live) scripting

De bedoeling is dat je een bepaald aspect of meerdere aspecten van je leven ‘herschrijft’ vanuit de beste versie van jezelf, alsof je het reeds bereikt hebt. Je ontdekt je limiterende gedachten, die je tot nu toe belemmerd hebben om te bereiken wat je wilt. Je herschrijft ze in een verbeterde versie zodat het ook kan werken in jouw leven.

Meer uitleg hierover volgt later.

Aanbod

Samen mediteren, van thuis uit

Start je week met 20 minuten mediteren onder mijn begeleiding

Elke maandagochtend geef ik via een Facebook live en Zoom een meditatie. Samen met vele anderen op hetzelfde moment mediteren kan heel krachtig zijn, ook al volg je de sessie van thuis uit. Je start je week op een heel andere manier met een duidelijke intentie en vanuit wie jij echt bent!

Concreet: Online via Zoom of Facebook live. Aanpak met eigen methodiek van mediteren, de zogenaamde ‘amami-meditaties’ volgens de 4 ‘V’s’(verbinden, vibreren, visualiseren, verwezenlijken).

Je kan elke maand instappen. Inschrijven kan via deze link.

Meer weten
Aanbod

Become better @love

Retreat voor koppels die samen willen groeien om hun relatie hechter en vreugdevoller te maken. Je ontdekt samen wat een diepere verbinding kan beteken voor jullie en hoe onder andere de spelregels, de schrijftherapie en het mediteren kunnen zorgen voor een betere liefdesrelatie. 

Concreet: Je wordt uit jouw omgeving gehaald en op een aangename locatie ondergedompeld in een diepteprogramma waarbij de kracht zit in het samen beleven en ontwikkelen van inzichten en strategieën om meer zingeving en levenskwaliteit te ervaren.

De vragen die hier onder meer naar voor komen rond je relatie zijn:

  • Wat zijn je overtuigingen in je relatie en werken ze nog voor jou?
  • Wat is je visie over je relatie?
  • Wat is je ‘waarom’ achter je visie (zegt iets over je doel)?
  • Welke strategieën kan je toepassen om je visie te bereiken?

 

Door de recente gezondheidscrisis is er nog geen nieuwe datum voor deze verrijkende koppel-retreat. Mocht hier verandering in komen kan je de data hier vinden.

Meer weten

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact