Skip links

Coaching-meditaties: EMOTIES – Energie in beweging

Een nieuwe reeks COACHINGMEDITATIES start op maandag 6 december. Gedurende 10 opeenvolgende dagen, zal ik jou begeleiden doorheen een innerlijke reis, waarbij coaching en meditatie samenkomen. Deze coachingmeditaties zullen ’s morgens plaatsvinden van 8u- 8u30 op weekdagen en van 9u30-10u op weekenddagen. We gaan samen kijken naar welke rol emoties hebben in ons leven en hoe je eigen emotioneel geleidingssysteem jou de weg wijst.

Je emotionele geleidingssysteem toont je de weg. Hoewel het belangrijk is om te leren hoe dat systeem werkt. Op die manier leer je het goed interpreteren en laat je het voor je werken…

In deze reeks gaan we dieper in op wat emoties zijn en wat ze voor ons betekenen. En vooral hoe we ze beter kunnen omarmen.

“Je hart volgen is niet hetzelfde als je door je emoties laten leiden…

-Amami-

Praktisch

We starten op maandag 6 januari om 8u. Elke ochtend, gedurende 10 opeenvolgende dagen, zal ik een live sessie geven van een 30-tal minuten via een besloten Facebook groep.We starten op weekdagen om 8u en op weekenddagen om 9u30. Er zal eerst uitleg en duiding worden gegeven rond het onderwerp. Daarna volgt er een meditatie die ik live zal begeleiden. Na de FB live zal dit filmpje in die besloten FB groep gepost worden zodat iedereen er terug naar kan kijken/luisteren of mocht je er niet live bij kunnen zijn je toch zeker de sessie kan inhalen. Er zullen in totaal 10 sessies gegeven worden. De laatste sessie is woensdag 15 januari.

PRIJS:  50€  (dat is slechts 5€ per sessie)

Doe je mee?

INSCHRIJVEN HIERVOOR IS NIET MEER MOGELIJK