Skip links

Samen mediteren, van thuis uit – LOSLATEN

Een nieuwe reeks COACHINGMEDITATIES start op zondag 1 december. Gedurende 3 weken, telkens van zondag tem donderdag, zal ik jou begeleiden doorheen een innerlijke reis, waarbij coaching en meditatie samenkomen. Deze coachingmeditaties zullen ’s avonds plaatsvinden van 20u30 tem 21u. Het thema van deze reeks is LOSLATEN.

 

LOSLATEN… hoe doe je dat?

Heel vaak krijg ik de vraag hoe je nu juist moet loslaten…want het lijkt zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet omdat je weet dat je moet loslaten, dat het jou ook zomaar lukt.

In deze reeks gaan we dieper in op wat loslaten nu eigenlijk is, waarom het belangrijk is en vooral hoe je het kan doen. Heel het proces loslaten is vaak een uitdaging, maar er zijn een aantal bewustwordingsfeiten die jou zeker kunnen helpen om het proces goed te doorstaan.

“Wat we loslaten, kan ons niet langer vasthouden

Ernest Ferstl

Praktisch

We starten op zondag avond 1 december. Elke avond (behalve vrijdagen en zaterdagen) zal ik een live sessie geven van een 30-tal minuten via een besloten Facebook groep.We starten om 20u30 Er zal eerst uitleg en duiding worden gegeven rond het onderwerp. Daarna volgt er een meditatie die ik live zal begeleiden. Na de FB live zal dit filmpje in die besloten FB groep gepost worden zodat iedereen er terug naar kan kijken/luisteren of mocht je er niet live bij kunnen zijn je toch zeker de sessie kan inhalen. Er zullen in totaal 15 sessies gegeven worden. We gaan dus 3 weken samen aan de slag. De laatste sessie is donderdag 19 december.

PRIJS:  60€  (dat is slechts 4€ per sessie)

Doe je mee?

Ja, ik schrijf me in