Skip links

Eindelijk meer… (zelf)vertrouwen

ONTDEK hoe jij eindelijk krachtig en vol vertrouwen in het leven kan staan!

Ik neem je even mee in het verhaal van de 33 jarige Marie.

Marie heeft een job in een klein bedrijf als bediende waar ze al 12 jaar werkt. Omdat ze geen andere ervaring heeft, is ze ervan overtuigd dat ze niets anders kan. Daarnaast staat haar relatie de laatst tijd wat onder druk en heeft ze het gevoel geen vat te hebben op haar puberende dochter. Ze stelt zich de vraag of dit nu het leven is…

Ze twijfelt vaak aan zichzelf en ipv iets te veranderen aan haar situatie, is ze goed in het vinden van uitvluchten om toch maar niets te moeten veranderen. Want ze weet ook niet HOE… Punt is dat ze niet ongelukkig is maar ook niet echt gelukkig…Ze voelt zich eerder machteloos.

Door de semi lockdown echter aan het begin van de corona crisis, voelde ze dat de onrust en onzekerheid van die periode haar eigen onrust en onzekerheid alleen maar sterker maakte. Ze besefte dat er iets moest veranderen. En ze besefte dat ze hulp nodig had.

Marie is niet de enige die door de Corona crisis letterlijk verwijderd is van de anderen, maar ook wel wat van zichzelf… En laat het nu net dat zijn dat je vertrouwen en zelfvertrouwen aantast.

We verlangen allemaal wel terug naar de ‘normale’ gang van het leven: opnieuw naar onze familie en vrienden kunnen gaan, opnieuw kunnen knuffelen, de kinderen die terug naar school gaan, de tram kunnen nemen naar de stad, gaan winkelen…kortom, we verlangen naar het ‘gewone’ leven.

Hoe gek het ook klinkt om dit te zeggen, maar alles komt altijd goed. Ook al weet je niet altijd hoe en wanneer, maar ooit komt het goed. Zeker op lange termijn zal heel veel terug zijn normale gang gaan, maar voor je daar bent, zal er nog wel wat water door de zee vloeien… Om te kunnen voelen dat het ooit goed komt, heb je VERTROUWEN nodig.

 

Ik gun ook jou een leven vol vertrouwen en zelfvertrouwen! En een goeie start hiervoor is deze e-learning: ‘Eindelijk meer (zelf)vertouwen’

In dit programma ontdek je:

 1. wat vertrouwen en zelfvertrouwen nu eigenlijk inhouden
 2. welke aspecten bepalend zijn om sterker te kunnen vertrouwen, ook op jezelf (en gezien de corona-tijd ook op je gezondheid…)
 3. hoe je terug in verbinding kan komen met jezelf
 4. hoe je vanuit wie je echt bent gemakkelijker (zelf)vertrouwen kan opbouwen
 5. welke impact meer zelfvertrouwen op je leven kan hebben
 6. en zoveel meer…

Je krijgt niet alleen al die nieuwe inzichten, je ontvangt ook oefeningen die jou helpen bij het toepassen van al die informatie voor jezelf. Op die manier ben je echt in staat om toch die stap te zetten om iets te veranderen in je leven waardoor je terug volluit voor geluk kan gaan!

Je leert echt wat mogelijk is voor jou! Stel je voor wat dat voor jou kan betekenen?

Nadat Marie dit programma volgde, heeft ze de moed gevonden om toch een extra opleiding te starten waardoor ze op termijn een nieuwe uitdaging wil aangaan op werkvlak. Daarnaast komt ze wat meer op voor wat ze echt wil, maar ook voor hoe ze zicht voelt en heeft haar relatie daardoor terug wat meer punch gekregen… Natuurlijk vragen sommige veranderingen tijd, maar dit programma heeft haar toch de nodige moed en inzichten gegeven die ze nodig had om terug voluit te leven vanuit kracht en niet vanuit machteloosheid.

Ik gun ook JOU eindelijk een leven waarin je in staat bent om meer vertrouwen te tonen en vooral ook meer zelfvertrouwen te ervaren! Want dat heb je nodig om echt tot actie te kunnen overgaan als je iets wil veranderen in je leven.

Zet de stap en schrijf je vandaag nog in!

Ja, dit wil ik ook!

Dit programma is tot stand gekomen naar aanleiding van de Corona-crisis die bij veel mensen hun gevoel van vertrouwen op de proef stelde, alsook hun zelfvertrouwen aantastte. Daarom gaf ik online aan een beperkt aantal klanten een reeks coaching/meditaties rond vertrouwen en zelfvertrouwen.

Het programma bestond uit 10 sessies waarin informatie(coaching) gekoppeld werd aan een meditatie oefening. Dit alles via Facebook Live. Het zijn de opnames van die sessies waar jij toegang toe krijgt als je in dit programma investeert.

De reële waarde van deze 10 sessies is normaal 275 euro, maar omdat ik echt wil dat JIJ aan de slag gaat met al deze waardevolle informatie, krijg je een enorme korting!

Je betaalt slechts  47 euro 

Hiervoor ontvang jij:

 • alle waardevolle informatie die je nodig hebt om meer inzicht te krijgen in hoe JIJ meer vertrouwen en zelfvertrouwen kan opbouwen
 • 10 meditatie oefeningen die jou helpen bij het integreren van alle inzichten die je krijg
 • toegang tot de AMAMI ACADEMY, vanwaar je veilig het programma kan volgen en waardoor je ook als eerste op de hoogte bent van nieuwe lanceringen (vaak met korting!)

MAAR omdat ik echt wil dat jij aan de slag gaat met dit programma, zet ik wel een tijdslimiet op de toegankelijkheid van de sessies. Anders is het risico te groot dat je gaat uitstellen en alle inzichten misloopt… Daarom krijg jij 30 dagen toegang tot dit programma. Dat is echt ruim voldoende om het hele programma op je eigen tempo door te nemen. Deze 30 dagen starten van zodra je inloggegevens voor de Amami Academy in orde zijn.

Dit dus voor maar 47 euro!

Ben je overtuigt, maar ben je niet in staat om onmiddellijk met het programma te starten, dan kan je bij de aanmelding noteren vanaf welke datum je van start wil gaan. Deze kan maximum 1 maand later vallen. Dus je kan tot 4 weken uitstellen. Eens je start heb je dan nog 30 dagen om alles te doorlopen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je doorheen het traject vragen hebt. Deze kan je zeker stellen via mail. Check altijd je spamfolder want soms komen mijn mailtjes daar terecht en dan mis je misschien mijn antwoord.

Daarnaast ontvang je ook helemaal GRATIS 28 tips die jou helpen om minder stress te ervaren in je dagelijks leven en meer ‘in flow’ te zijn. Deze tips zijn een mooie aanvulling op de e-learning, zeker als je stressgevoelig bent en niet altijd weet hoe je daarmee moet omgaan.

Zet de eerste stap naar meer vertrouwen en zelfvertrouwen NU, voor slechts 47 euro.

Je hebt hiervoor:

 • nieuwe inzichten die jou ECHT helpen naar meer vertrouwen en zelfvertrouwen
 • gratis toegang tot de AMAMI ACADEMY, het leerplatform vanwaar je de e-learning veilig volgt
 • gratis 28 tips: minder stress en meer flow
 • antwoord op al je vragen betreffende het programma (via mail)
 • 30 dagen toegang om het hele programma op je eigen tempo te volgen
 • de mogelijkheid om tot 4 weken later te starten met het programma

Gun jezelf de eerste stap naar een leven vol zelfvertrouwen, een leven vol leven!