Skip links

Ebook

Ebook  Emotionele Aantrekking

Nieuwe liefde…

Alles start met je fysiek aangetrokken voelen tot iemand. Je bent nieuwsgierig naar die ander en je voelt vlinders in je buik. Het liefst van alles wil je veel tijd met elkaar doorbrengen… Je bent verliefd en het voelt heerlijk…

Maar als je eerlijk bent, ken je elkaar nog niet zo goed. Je bent in de ontdekkingsfase van ontluikende liefde. Past deze persoon wel bij mij? Hebben we genoeg gemeenschappelijke interesses? Zie ik een toekomst met deze persoon?

En in het begin zit je op een roze wolk. Alles stroomt en is leuk. Maar als je geen emotionele aantrekking opbouwt met iemand, zal op lange termijn, na de eerste liefdesrusch, de vlam van verliefdheid uitdoven. Hoe leuk je elkaar ook in het begin vond, zo saai of moeilijk verloopt het nu… De relatie zal uiteindelijk uitbloeien en stoppen. En met wat geluk voel je allebei hetzelfde en kan je elk verder met je leven.

Maar wat als jij dat niet zo voelde? Wat als jij dacht dat het DE liefde van je leven zou zijn?

De sleutel om vanuit fysieke aantrekking een leuke liefdespartner echt voor jou blijvend te laten kiezen, is ‘emotionele aantrekking’ installeren.

In dit ebook deel ik enkele inzichten hierover maar ontvang je ook heel concrete handvaten om emotionele aantrekking op te bouwen.

Je krijgt ook toegang tot een online sessie die ik ooit gaf over mannelijke en vrouwelijke energie. Je kan naar een herhaling kijken via een link die in het boek vermeld staat.

Dit alles voor slechts 27€

Dit is wat het ebook jou brengt:

➡️ 10 manieren hoe je emotionele aantrekking kan aanwenden

➡️ een hele lijst met vragen die je kan stellen zodat iemand jou de volledige aandacht geeft die jij waard bent!

➡️ Zowel tips die je vanaf date 1 kan aanwenden als wanneer je al een tijdje aan het daten bent

➡️ Ontdekken waar je bij jezelf ook nog wat kan groeien als het over emotionele aantrekking gaat

➡️ Een bonussessie die je kan bekijken over hoe mannelijke en vrouwelijke energie te balanceren in een relatie

LET OP! Dit ebook komt in de vorm van een pdf.

Dit is voor jou als je:

  • Helemaal open staat om nieuwe liefde aan te trekken
  • Pril in een relatie zit met een persoon die je echt heel leuk vindt
  • Eindelijk wil weten over hoe je het hart van de juiste man echt kan veroveren

 

 

Heb je nog vragen? Stuur mij een mailtje (info@amami.be) of een appje (+32(0)474941963)

Liefs,

Annemie

Klik hier door en ontvang het ebook meteen na betaling. Check zeker je spamfolder!

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact