Skip links

Goddess Wisdom Retreat

Voor krachtige vrouwen die ook voor hun liefdesleven moedige stappen willen zetten

Liefde maakt alles zinvoller

Embrace, empower and free yourself

Stap uit je dagelijkse ritme en betreed een oase van magie en transformatie, speciaal ontworpen voor jou, krachtig prachtige vrouw, die zoekende is naar ware liefde en vervulling.

Ik ben Annemie, jouw gids op deze betoverende reis. Als liefdesmentor en bewaker van de sacrale vrouwelijke kracht, leid ik je door een reis naar de diepten van je ziel, waar je de essentie van liefde ontdekt en jezelf omarmt in alle pracht van je vrouwelijke energie.

Het Goddess Wisdom Retreat is een heilig plek waar je de sluiers van alledaagse beslommeringen doorbreekt en je onderdompelt in de tijdloze wijsheid van het vrouwelijke. Samen verkennen we de mysteries van je ziel, leer je je verbinden met de archetypes van het vrouwelijke en omarm je het schaduwwerk dat je helpt je diepste verlangens te vervullen.

Laat je meevoeren op de golven van soulful sisterhood terwijl je ondergedompeld wordt in lichaamswerk, betoverende rituelen en je schaduw naar het licht laat komen.

Dit is niet zomaar een retreat; het is een portaal naar een nieuw hoofdstuk van jouw leven, waar liefde, kracht en magie samenkomen om een leven te creëren dat je diep vervult. Liefde zoals het bedoeld is om te zijn maakt alles zinvoller en vervult je je hele leven lang.

Liefde en een fijne relatie start vanuit jouw GODDESS WISDOM

Dit is een heilige ontdekkingsreis die je helpt te verbinden met je ware essentie, je dieperliggende gevoel en je vrouwelijke intuïtie. Door onze sessies zul je een krachtige visie op je liefdesleven en liefdesidentiteit ontwikkelen, waardoor je de weg vrijmaakt voor de vervulling van je diepste verlangens. Verlangens die uniek zijn voor jou…

Je ontvangt concrete handvaten en diepgaande inzichten die je helpen om de juiste partner aan te trekken en te kwalificeren en waarmee je een duurzame relatie kan opbouwen die gebaseerd is op ware verbinding en liefde.

Een belangrijk principe hierin is zenuwregulatie, waardoor je je eigenwaarde versterkt en je een gevoel van innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaart. Dit zet je in staat om elke uitdaging die op je pad komt met gratie en moed aan te gaan.

Dit retreat gaat niet alleen over het aanleren van relatievaardigheden, want daar ben je niets mee als je niet bewust bent van je eigen reacties en patronen die, vaak onbewust, aan het werk zijn. Je gaat aan de slag met ontdekken wat het voor jou betekent om lief te hebben en geliefd te worden, om je veilig te voelen in en met jezelf zodat je kan groeien in een liefdevolle relatie die diep vervullend is.

Ik ga mee (19/9 - 22/9)

Goddess Wisdom Retreat

“Within every woman there is a wild and natural creature, a powerful force, filled with good instincts, passionate creativity, and ageless knowing. Her name is Wisdom, and she is the source of life’s magic and abundant love.”

 Clarissa Pinkola Estés

Door vanuit je ontwaakte of gezonde vrouwelijke energie te gaan bewegen in je leven en je relaties, zal je ook liefdespartners aantrekken die vanuit hun specifieke energie helemaal voor jou willen gaan.

Dit wil niet zeggen dat je als vrouw alles vanuit het zachte, receptieve, ‘vanuit het hart’ conversaties moet gaan doen in je relatie. Zeker niet! Een vrouw heeft verschillende ‘gezichten’ en er is niet 1 manier om jouw vrouwelijkheid uit te drukken. De sleutel hier is AUTHENTICITEIT die ontstaat vanuit jouw unieke vrouwelijke energie blueprint.

 

We gaan samen 3 dagen aan de slag waarin jij ontdekt waar je werkelijk voor staat, wat je vrouwelijke essentie is en hoe je dit in balans met je mannelijke energie kan zetten, hoe jij je grenzen best aangeeft, wat veiligheid voor jou betekent en hoe je krachtig dichtbij jezelf kan en mag blijven in relaties.

Zenuwregulatie als basis

Het gaat niet over veranderen, het gaat over ontdekken wat werkt voor jou op een manier die helemaal past bij jou. Dit retreat geeft jou het kader om je unieke blueprint te ontdekken, te omarmen én er helemaal voor te gaan staan. De relatie met jezelf staat hier centraal. Want je bent niets met nieuwe relatievaardigheden als je niet in staat bent je eigen zenuwstelsel te reguleren. En daar zal de nadruk op liggen tijdens dit retreat.

Je ontdekt op korte tijd:

❇️ wat er voor jou resoneert en werkt vanuit je vrouwelijke essentie en hoe jij daar trouw kan aan blijven

❇️ hoe je met meer vertrouwen en vanuit diepe eigenwaarde de juiste liefdespartner kan aantrekken en voelen wat er echt VOOR JOU is. Vaak trek je niet aan wat je wil, maar eerder wat je nodig hebt.

❇️ waar jij jezelf misschien saboteert en hoe je dit kan doorbreken door 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je eigen welzijn.

❇️ hoe jouw lichaam je belangrijkste metgezel is en wat je kan doen om dit uit te lijnen met je verlangen.

❇️ wat zenuwregulatie voor jou echt betekent en hoe je dit kan inzetten tijdens het daten en in je relaties, waardoor je veel meer RUST zal ervaren in jezelf en in je leven.

Dit is voor jou als jij je hierin herkent:

✅ Je bent een krachtige vrouw die op haar unieke manier in het leven staat, al dan niet veel bordjes draaiende houdt, je eigen zaak runt of een corporate functie heeft.

✅ Je weet wat je wil op de meeste vlakken in je leven, maar het loopt wat stroef als het over relaties gaat.

✅ Je hebt al meerdere relaties achter de rug die allemaal hoopvol waren in het begin, maar uiteindelijk toch van korte duur bleken te zijn.

✅ Je vindt het belangrijk om – net zoals je investeert in je zaak – te investeren in jezelf en aan persoonlijke groei te doen

✅ Je voelt van jezelf dat je steeds op dezelfde zaken blijft vastlopen en je wil hier eindelijk ook echt iets aan gaan doen.

✅ Je erkent een diep verlangen om in dit leven liefde te ervaren zoals dat bedoeld is om te zijn. En je wil hier tijd én geld voor investeren.

✅ Je verkiest om intens ondergedompeld te worden in dit 3-daagse transformerende ‘Goddess Wisdom’ bad boven langere (online) trajecten.

NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR
Praktisch

3-daags GODDESS WISDOM retreat op een mooie locatie in de natuur

Van donderdagavond 19/9 (inchecken kan al vanaf 14u – diner en openingssessie om 18u) tot zondag 22/9 (rond 16u).

📍Roc du Paradis in Chiny (Belgische Ardennen)

Inbegrepen:

Jouw eigen kamer met privé badkamer, linnen en handdoeken

Alle maaltijden en drankjes/versnaperingen tijdens de sessies

Gebruik van de faciliteiten in het huis waaronder de sauna (mits rekening houdend met de regels van het huis)

3 dagen mijn persoonlijke begeleiding vanuit mijn expertise als Quantum Coach en Tantra Embodiment Fasciltator

Inleidende sessie voor het retreat en integrerende sessie na het retreat via zoom in groep

Extra’s

GELDIG TOT 30/6!

1 jaar lang AMAMI MEMBERSHIP (twv 360€):

  • toegang tot de Amami Academy
  • elke maand een online Mastermind waarin je al je vragen kan stellen
  • community via de Amami Academy waar je ook kan verbinden met elkaar

 

Een greep uit het aanbod van de Amami Academy:

‘Jouw Liefdesreis’, het online programma dat jou van A-Z helpt bij het aantrekken van een nieuwe liefdespartner en het opbouwen van een duurzame relatie.

Reeksen coaching-meditaties rond Eigenliefde, (Zelf)vertrouwen en Authenticiteit

‘Relatiekracht’, het online programma dat jou meer inzicht geeft in hoe evenwichtige relaties werken, zeker interessant als je eerder codependent bent.

‘Liefdeskracht – de workshops’, 4 workshops die jouw relatievaardigheden naar een hoger niveau tillen: over intimiteit, radicale eerlijkheid en communicatie, seksuele energie, grenzen aangeven.

 

! Niet inbegrepen: je reis en persoonlijke verzekering

Jouw Investering

Ik werk bewust in kleine groepen. Dit maakt het exclusiever en persoonlijker.

1497 euro (incl.btw) waarvan 650 € (incl.6% btw) voor verblijf en maaltijden en 847€ (incl.21% btw) voor mijn begeleiding.

Je kan een factuur voor coaching ontvangen op je zaak indien van toepassing.

Aanmelden kan via de knop. Je ontvangt achteraf een uitnodiging om het verblijf te betalen.

Als je aanmeldt ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Ik ga mee (19/9 - 22/9)

Gun jezelf dit voedende retreat, ontdek wat jou tegenhoudt om ware liefde te ervaren. Geef jezelf de kans om te landen in de essentie van jezelf en het (liefdes)leven te ontvangen dat bij jou past!

Zowel elementen uit oude wijsheden, moderne psychologie en lichaamswerk worden gecombineerd om de diepe verbinding tussen liefde, zelfverwezenlijking en innerlijke harmonie te verkennen, je krachtig prachtige zelf te belichamen en van daaruit relatiegroei mogelijk te maken voor jezelf en met een geliefde.

Indien je aangemeld bent voor HET LIEFDESLIFT MENTORSCHAP, dan is dit retreat daar een onderdeel van. Neem contact met me op indien jij hiervoor wil aanmelden.

Dit is wat anderen zeggen over Amami Coaching:

“Lieve Annemie, hele dikke dankjewel voor deze ervaring. Onze 1-1 trajecten hebben me al heel wat dichterbij mezelf gebracht. Vandaag, zoals iemand het beschreef, ‘sisterhood’ heeft me een extra boost gegeven. Zo een fijne dames ontmoeten die allemaal met gelijkaardige dingen struggelen, was heel fijn. Onwaarschijnlijk dat je op 1 dag een connectie kan opbouwen. Je doet dat top! Je bent een lichtje voor heel velen en wil je daarvoor bedanken. Tot snel!”

Goedele

” Zo blij dat ik dit gedaan heb… voel RUST nu. Amami Coaching (Annemie en Frank) zijn gewoon een TOP team. Zo blij dat ik jullie mogen leren kennen heb. Ik ben serieus uit mijn comfort zone gekomen, maar met jouw fantastische coaching was dat toch redelijk gemakkelijk, topdames ontmoet…voelde allemaal vertrouwd in de groep. Jij en Frank zijn een woordeloos voorbeeld waar wij willen geraken, maar dat had ik al mee van ons 1 op 1 traject. Mega aanrader ook trouwens. Dikke dikke dankjewel “

Cindy

” Hey Annemie, wat heb ik weer genoten van deze prachtig leerrijke retreat. Weer extra inzichten gekregen in mijn groeiproces. Zo dankbaar voor alles wat je me bijgebracht hebt. Zo dankbaar voor jou als mens in mijn leven te mogen hebben. Je weet me steeds aan te voelen wat mijn issues zijn en welke inzichten je me hierin kan geven. Je bent voor mij een topcoach en ik kan iedereen jou aanbevelen om hen te begeleiden in hun traject. “

Miriam
Ik ga mee (19/9 - 22/9)

Twijfel je of dit voor jou is?

Let’s talk!

Stuur me een bericht

Extra algemene voorwaarden voor dit retreat:

Annuleren kan NIET alleen als je iemand anders in je plaats kan laten komen. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Indien van Amami Coaching uit om welke reden ook geannuleerd wordt, is een volledige terugbetaling voorzien. Indien er vanuit het verblijf geannuleerd wordt, zal er een nieuwe datum vastgelegd worden.

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.