Skip links

Masterclass: Van stil verlangen naar duurzame liefde, zelfs als je lat hoog ligt!

Reeds 25 jaar heb ik ervaring als lichaamstherapeut. Sinds 2014 ook als livecoach. Mensen helpen is mijn natuur. Mediteren en inspireren mijn passies. Maar de meeste voldoening haal ik uit de resultaten die ik boek.

Vanuit mijn opgebouwde expertise weet ik dat elk probleem, elke hulpvraag, waarmee mensen in mijn praktijk komen ALTIJD primair of secundair relationeel is. Of de relatie met hun lichaam loopt niet goed, of de relatie met hun partner, hun moeder/vader is verstoord, of de relatie met vrienden, collegae gaat niet vlot,… Het leerde me dat relaties het allerbelangrijkste zijn in het leven.

Wat me het meeste raakt is dat er zoveel krachtige, ondernemende vrouwen zijn die maar niet aan een liefdespartner lijken te geraken. Ze zijn succesvol in hun leven, maar hebben niet die ene speciale persoon naast zich om hun succes met te delen. Ze komen alleen thuis van een high end job, zorgen vaak alleen voor de kinderen en houden meer dan te veel bordjes draaiende, vaak zonder te klagen. Want als ondernemende vrouw weten ze dat ze 100% verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven.

En gelijk hebben ze! Maar dat sluit niet uit dat je daarvoor moet settelen om alleen door het leven te gaan…

Zelf heb ik ook een tijdje in deze situatie gezeten. Na 15 jaar zag ik mijn relatie op de klippen lopen. Ik verloor mijn huis, mijn werkplek, mijn houvast en was genoodzaakt om alles terug op te bouwen. Therapie, meditatie, mijn warme familie en het volgen van een coachingopleiding zijn mijn redding geweest.

Nu, 8 jaar later, heb ik het genoegen in de meest liefdevolle relatie te zijn met een high value man. Het contrast met mijn vorige relatie is groot. Het gevoel van diep geliefd te worden door iemand waarbij ik 100% mezelf kan zijn, is onbetaalbaar.

Het heeft me geïnspireerd voor deze nieuwe masterclass. Want het is mijn missie om ELKE vrouw die van het vinden van een duurzame liefdespartner een prioriteit wil maken, te helpen om het pad te effenen zodat het ook voor haar mogelijk is!

Voor wie is deze masterclass?

🧡 Je bent succesvol in je leven op bijna alle vlakken, maar die ene speciale persoon is nog niet op je pad gekomen

🧡 Je hebt één of meerdere (mislukte) relaties achter de rug en je bent bang dat je weer hetzelfde gaat aantrekken

🧡 Je staat krachtig in het leven, je weet wat je wilt maar om de één of andere reden komt een potentiële partner niet op je pad

🧡 Je ben al een tijdje single en helemaal klaar om iemand nieuw in je leven te verwelkomen, maar je weet niet hoe

🧡 Je wil stoppen met excuses te verzinnen en eindelijk concreet aan de slag gaan om de liefde in je leven te creëren

🧡 Je hebt schrik om weer gekwetst te worden, maar voelt diep vanbinnen toch het verlangen naar die ene persoon…

🧡 Je wil echt leren uit vroegere ervaringen om sterker in het volgende verhaal te stappen

🧡 Je voelt de tijd dringen en hebt nog nooit echte liefde ervaren in een relatie en je bent bang dat het jou in dit leven niet meer zal lukken…

 

Herken jij je in één of meerdere aspecten van dit lijstje? Meld je dan zeker aan voor deze GRATIS masterclass! Wat je leert vertel ik verder op deze pagina!

Wat ik met jou ga delen in deze masterclass:

✅ De kenmerken van een duurzame liefdesrelatie

✅ 4 strategieën die je moet kennen waardoor je weer vol zelfvertrouwen gaat daten

✅ De sleutel om het hart van een man voorgoed te veroveren zonder dat jij moet jagen…

✅ Wat jij vandaag al kan doen om je dichterbij die duurzame liefdespartner te brengen…✨

Onlangs kreeg ik dit bericht van een vrouw die ik heb mogen begeleiden op haar liefdespad… En dat is mijn belangrijkste reden dat ik hou van het werk dat ik doe!

 

Deze masterclass is een must als je van het creëren van een liefdespartner een PRIORITEIT wilt maken! Dit is de ideale moment om het pad te effenen voor jezelf. Want ook jij hebt alles in jou om eindelijk die High Quality man aan te trekken om je meest fantastische leven mee te delen!

Zie ik jou dan?

Annemie DC Amami

Contactgegevens

Annemie De Cock
info@amami.be
0474941963

Mortsel