Skip links

GRATIS Masterclass: Het geheim van een duurzame liefdesrelatie

Schrijf je zeker in! Normaal stuur ik geen replays, maar ik doe dit de laatst tijd wel omdat het echt mijn missie is JOU verder te helpen. Deze is tot de dag (23u59) na de masterclass beschikbaar! Kijk jij WEL live, dan ontvang je iets extra van mij dat heel waardevol voor je kan zijn en maak je kans op een bonus!

Voor wie is deze masterclass?

🧡 Je bent succesvol in je leven op bijna alle vlakken, maar die ene speciale persoon is nog niet op je pad gekomen

🧡 Je hebt één of meerdere (mislukte) relaties achter de rug en je bent bang dat je weer hetzelfde gaat aantrekken

🧡 Je staat krachtig in het leven, je weet wat je wilt maar om de één of andere reden komt een potentiële partner niet op je pad

🧡 Je bent al een tijdje single en helemaal klaar om iemand nieuw in je leven te verwelkomen, maar je weet niet hoe

🧡 Je wil stoppen met excuses te verzinnen en eindelijk concreet aan de slag gaan om de liefde in je leven te creëren

🧡 Je hebt schrik om weer gekwetst te worden, maar voelt diep vanbinnen toch het verlangen naar die ene persoon…

🧡 Je wil echt leren uit vroegere ervaringen om sterker in het volgende verhaal te stappen

🧡 Je voelt de tijd dringen en hebt nog nooit echte liefde ervaren in een relatie en je bent bang dat het jou in dit leven niet meer zal lukken…

 

Herken jij je in één of meerdere aspecten van dit lijstje? Meld je dan zeker aan voor deze GRATIS masterclass! Wat je leert vertel ik verder op deze pagina!

WIE BEN IK?

Afgestudeerd als kinesitherapeute/fysiotherapeute in 1997 specialiseerde ik mij meteen in het behandelen van stressklachten. Reeds 25 jaar heb ik ervaring als lichaamstherapeut. Sinds 2014 heb ik ook een opleiding als Quantum Succes Coach afgerond. Ik combineer mijn jarenlange therapeutische ervaring met deze impactvolle manier van coachen. Mediteren en mensen inspireren door mijn kennis over te brengen, zijn mijn passies. Maar de meeste voldoening haal ik uit mensen helpen op hun pad naar meer levensvreugde.

Vanuit mijn opgebouwde expertise weet ik dat elk probleem, elke hulpvraag, waarmee mensen in mijn praktijk komen ALTIJD primair of secundair relationeel is. Of de relatie met hun lichaam loopt niet goed, of de relatie met hun partner, hun moeder/vader is verstoord, of de relatie met vrienden, collegae gaat niet vlot,… Het leerde me dat relaties het allerbelangrijkste zijn in het leven.

Wat me het meeste raakt is dat er zoveel krachtige, ondernemende vrouwen zijn die maar niet aan een liefdespartner lijken te geraken. Ze zijn succesvol in hun leven, maar hebben niet die ene speciale persoon naast zich om hun succes met te delen. Ze komen alleen thuis van een high end job, zorgen vaak alleen voor de kinderen en houden meer dan te veel bordjes draaiende, vaak zonder te klagen. Want als ondernemende vrouw weten ze dat ze 100% verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven.

En gelijk hebben ze! Maar dat sluit niet uit dat je daarvoor moet settelen om alleen door het leven te gaan…

Zelf heb ik ook een tijdje in deze situatie gezeten. Na 15 jaar zag ik mijn relatie op de klippen lopen. Ik verloor mijn huis, mijn werkplek, mijn houvast en was genoodzaakt om alles terug op te bouwen. Therapie, meditatie, mijn warme familie en het volgen van een coachingopleiding zijn mijn redding geweest.

Nu, 8 jaar later, heb ik het genoegen in de meest liefdevolle relatie te zijn met de juiste man. Het contrast met mijn vorige relatie is groot. Het gevoel van diep geliefd te worden door iemand waarbij ik 100% mezelf kan zijn, is onbetaalbaar.

Het heeft me geïnspireerd voor deze masterclass. Want het is mijn missie om ELKE vrouw die van het vinden van een duurzame liefdespartner een prioriteit wil maken, te helpen om het pad te effenen zodat het ook voor haar mogelijk is!

Wat ik met jou ga delen in deze masterclass:

✅ Wat jij vandaag al kan doen om je dichterbij die duurzame liefdespartner te brengen…✨

✅ 4 strategieën die je moet kennen waardoor je weer vol zelfvertrouwen gaat daten

✅ Wat de sleutel voor jou is om je slaagkans te verbeteren (en die heb je reeds in jou!)

✅ De stap die jij NU kan zetten om een liefdespartner aan te trekken die jou én jouw leven begrijpt

Hier enkele berichten van vrouwen die na de masterclass ingestapt zijn in mijn programma… :

 


Deze masterclass is een must als je van het creëren van een liefdespartner een PRIORITEIT wilt maken! Dit is de ideale moment om het pad te effenen voor jezelf. Want ook jij hebt alles in jou om eindelijk die hoogwaardige liefdesrelatie aan te trekken om je meest fantastische leven mee te delen!

Zie ik jou dan?

Annemie DC Amami


Contactgegevens

Annemie De Cock
info@amami.be
0474941963

Mortsel