Skip links

LIEFDESKRACHT – workshops

Online workshops Liefdeskracht

Liefdeskracht is je vermogen om vanuit multizintuiglijkheid een gezonde balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie aan te wenden om zo in elke situatie de juiste levensenergie aan te spreken zodat je elke relatie die je aangaat vanuit de authenticiteit van wie je echt bent kan beleven en invullen.

Ik geef toe dat dit een mondvol is, maar het komt erop neer dat je helemaal jezelf kan zijn in elke relatie die je aangaat en zeker in een liefdesrelatie…

 

De kwaliteit van onze relaties bepalen het fundament in ons leven… En of je nu wil of niet, jouw relatie heeft een impact op elk aspect van je leven, ook je business.

Deze sessies geven inzicht in hoe jij meer flow kan ervaren in je relatie en zo ook succesvoller kan zijn in je business. Alles krijgt meer zin in het leven als je een fijne relatie hebt waarin je veiligheid ervaart en ruimte krijgt om te groeien.

Jij hebt alles reeds in jou om een fijne, veilige en liefdevolle relatie aan te gaan, maar het dagelijks leven en sommige patronen weerhouden jou om je diepe liefdeskracht naar boven te brengen in elk aspect van je bestaan…Hierdoor is het soms moeilijk om ook op langere termijn in een relatie te kunnen groeien. Duurzaamheid opbouwen vraagt om (zelf)kennis en diep voelen tegelijk.

Deze reeks aan workshops helpen jou op beide vlakken!

Voor wie zijn deze workshops?

Deze workshops richten zich naar iedereen die verlangt naar het creëren, verbeteren of verdiepen van een relatie. Of je nu single bent en verlangt naar een relatie of je zit reeds in een relatie, maakt echt niet uit. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en open hart om bij te leren en te groeien, om meer uit jezelf te halen en zo ook uit de relaties die je in je leven aangaat. Het gaat niet over het nastreven van perfectie maar over wie jij bent en kan zijn in een relatie.

Het effect hiervan zal je voelen in je persoonlijk leven maar ook naar je klanten, werknemers, leveranciers, … Je krijgt meer inzicht in hoe het beter werkt voor jou!

Deze onderwerpen komen aan bod

➡️ Intimiteit: Er bestaan zoveel misverstanden over intimiteit. Deze reeks coaching-mediaties leren jou alles over wat intimiteit is en hoe je het kan opbouwen/verbeteren in je relatie. (12 sessies online van 30min en 1 Q&A sessie)

Deze reeks is anders dan de volgende workshops omdat elke sessie een meditatie bevat. Het belang van integratie is hier heel belangrijk.

Je ontvangt een opname van deze reeks die je op je eigen tempo kan bekijken.

➡️ Radicale eerlijkheid en communicatie: Voor veel mensen is het moeilijk om echt eerlijk te zijn. Ik geef in deze sessie meer inzicht in hoe en waarom dit toch zo belangrijk is wil je een relatie op lange termijn diepgang geven. Je kan beter leren communiceren wat jou veel stress en misverstanden zal helpen voorkomen.

Datum: 15 oktober van 10u – 12u30

Online via Zoom

 

➡️ Grenzen in een duurzame relatie: Grenzen kennen en aangeven is 1 zaak. Maar bewust zijn dat die grenzen ook kunnen evolueren – wat bijna noodzakelijk is – zal enorm helpen om je relatie op lange termijn te doen slagen. Communicatie is hier de sleutel, maar ook een open mind en een hart vol vertrouwen. Dit bouw je niet op in 3 tellen.

Datum: 10 november  19u00 – 21u30

Online via Zoom

➡️ Seksuele energie: De meest creatieve energie is de seksuele energie. We hebben heel wat energiecentra in ons lichaam, waaronder dit. Als er hier blokkades opzitten, heeft dat impact op elk aspect in je leven. Ook in je business bijvoorbeeld.

Datum: 17 december van 10u – 12u30

Online via Zoom

Praktische informatie

Je kan kiezen om toegang te krijgen tot alle 4 de workshops en dan investeer je normaal 497€ (incl.btw) of inschrijven per workshop aan 145€ (incl.btw) per workshop.

Elke workshop is online via Zoom. Van de workshops die reeds live gegeven zijn ontvang je een opname.

Er is een replay beschikbaar in de Amami Academy

Je kan je vragen onmiddellijk stellen tijdens de workshop of via mail achteraf.

Dit is wat anderen zeggen:

Liefs,

Annemie

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je coaching meemaken? Ik geef je graag advies over coaching. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil contact