Skip links

Amami Membership

Word AMAMI MEMBER

Een exclusieve Mastermind voor vrouwen

Welkom op de plek waar je alles kan ontdekken over liefde en hoe relaties werken voor jou. Waar je helemaal trouw mag zijn aan je essentie en je de ware kracht van vrouwelijke energie leert omarmen.

Dit unieke lidmaatschap biedt een belichaamde aanpak die dieper gaat dan wat je al kent, om jouw pad te effenen naar een liefdevolle relatie.

Ben je klaar voor een reis naar zelfontdekking en waardevolle verbindingen?

In een wereld waar 1 op 2 relaties op de klippen loopt, het gevoel van eenzaamheid een ware pandemie is en er van de ene trauma ervaring in de andere ‘getinderd’ wordt, wil dit lidmaatschap een nieuwe adem zijn voor jou.

Een plek waar je ontdekt hoe het anders kan.

Een plek waar je gezien, gehoord en gedragen wordt.

Zodat jij kan ontdekken wat er echt werkt voor jou…

Ik wil graag deelnemen!

Wat brengt dit lidmaatschap?

1. Ontdek hoe relaties echt kunnen werken voor jou

Je krijgt toegang tot de gehele Amami Academy, de online bibliotheek waar je op je eigen tempo de programma’s kan volgen die jou van A tot Z helpen bij het aantrekken van nieuwe liefde en het opbouwen van een duurzame relatie. 

2. Ontvang persoonlijke begeleiding op je pad (in groep via Zoom)

Je leert niet alleen over relaties, maar je wordt ook persoonlijk begeleid tijdens de exclusieve Q&A-sessies. Ontdek hoe je meer rust kunt vinden in het aantrekkingsproces, je zelfverzekerder kunt voelen en trouw kunt blijven aan je authentieke zelf.

3. Voel je gedragen en gesteund in je proces

Dit membership wil kort op de bal spelen voor jou. Liefde aantrekken en een betekenisvolle relatie opbouwen vergt de juiste aandacht. De consistentie van dit lidmaatschap helpt je on track te blijven op je liefdesreis en nooit het gevoel te krijgen dat je er alleen voorstaat. Sisterhood is real! We hebben als vrouwen andere vrouwen nodig die ons steunen en aanmoedigen ons mooiste leven te leven.

Ik word lid!

AMAMI membership

Deze community is meer dan een verzameling vrouwen; het is een sisterhood die elkaar ondersteunt. Stel vragen, deel ervaringen en groei samen met gelijkgestemde vrouwen die willen begrijpen wat het betekent om lief te hebben en geliefd te worden.

Om een intieme sfeer te behouden, houden we onze groepen klein. Dit betekent dat je de kans krijgt om vragen te stellen en persoonlijk gecoacht te worden. Jouw groei staat bij mij centraal.

Mijn doel en intentie is om alle belangrijke aspecten van een relatie te coveren, waaronder bijvoorbeeld communicatie, openheid, intimiteit, grenzen, conflicthantering, en meer.

Hierdoor zal jij meer zelfkennis opbouwen, zelfvertrouwen ervaren en gezondere relaties aantrekken.

Praktisch

Jij krijgt:

❇️ Toegang tot de gehele Amami Academy met alle transformerende online programma’s (zie verder deze pagina voor details)

❇️ Een vraag- en antwoordsessie per maand via zoom waarin je al je vragen kan stellen en persoonlijk gecoacht kan worden door mij (opname beschikbaar achteraf in de Amami Academy)

❇️ Toegang tot de community via de Amami Academy waarin je ook vragen aan elkaar kan stellen, elkaar aanmoedigen en steunen.

Aanmelden kan per maand, per kwartaal of per jaar. Meteen voor 12 MAANDEN gaan, geeft jou deze extra’s:

✨ Deelnemen aan alle online workshops/masterclasses of coaching-meditatiereeksen die ik ONLINE geef in dat jaar

Meld je hier aan

Overzicht van de programma’s in de  Amami Academy

💟 Jouw Liefdesreis (5 modules, 68 lessen): het online programma dat je praktisch helpt bij de voorbereiding en het aantrekken van nieuwe liefde, alsook het opbouwen van een relatie. (726€)

💟 Reconnect to your Feminine essence (8 sessies): mannelijke en vrouwelijke energie, van gewond naar gezond en je eigen balans op dit spectrum ontdekken. (450€)

💟 Liefdeskracht (10 sessies): introductie in Tantra om de relatie met jezelf te verbeteren. (222€)

💟 Relatiekracht (10 sessies): Over codependentie en hoe dit aan te pakken waardoor je krachtiger en trouw aan jezelf in een relatie kan staan. (222€)

💟 Eigenliefde (15 sessies): de basis van elke gezonde liefdesrelatie is eigenliefde. Deze reeks geeft jou de handvaten om hier in te groeien. (222€)

💟 Workshops Liefdeskracht: over relatievaardigheden: Communicatie en radicale eerlijkheid, Intimiteit, Grenzen aangeven, Seksuele energie (450€)

💟 (Zelf)vertrouwen (10 lessen): hoe je stap voor stap meer (zelf)vertrouwen opbouwt. (222€)

💟 Krachtig in veerkracht (9 lessen): een eigenschap die je zeker tijdens het daten kan gebruiken, maar ook als het leven jou uitdaagt. (222€)

💟 Verlangens verwezenlijken(7 stappen, 12 lessen): de blauwdruk om elk verlangen in je leven tot leven te brengen. (222€)

💟 Meditatie reeks (12 sessies): over de kracht van verbinden, verstillen, ontspannen (222€)

💟 Amami Circle Sessions (unieke masterclasses over oa. Emotionele onbeschikbaarheid, Liefde ontrafeld (wetenschap achter liefde), Belichaamd schaduwwerk, De pijlers van Soulful Daten, Vrouwelijke energie, Relatievisie,…) (97€/masterclass)

💟 Magische Momenten reeks (11 sessies) rond Authenticiteit. (222€)

Dit is wat anderen zeggen over Amami Coaching:

‘Annemie, ik wil je nog eens bedanken voor de tips en eyeopeners die ik mocht ontvangen. Ik ben er gisterenavond al mee aan de slag gegaan en heb een zeer verrijkend gesprek gehad met mijn partner. Dat deed deugd.’

‘ Jouw inzichten maken mij nu al rijker dan ooit tevoren! Ik heb al zoveel geleerd van jou.’

‘ Jij bent voor mij een ‘topcoach’ en kan iedereen jou aanbevelen om zich te laten begeleiden door jou ‘

‘ Ik heb tijdens Reconnect al meer geleerd en beseft dan tijdens 4 jaar therapie ‘

Heb je nog vragen voor mij?

Ik hoor graag van jou

Boek hier

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.