Skip links

Mijn verhaal

Toen ik zelf een relatie van 15 jaar op de klippen zag lopen, heb ik aan den lijve ondervonden welke impact dit op je hele leven heeft.

Mijn wereld stortte in en ik verloor zowat alles wat ik tot dan had opgebouwd: ik moest noodgedwongen het huis verlaten waar ik zo van hield en ging terug bij mijn ouders inwonen, verliet de praktijk die ik samen met mijn ex man had opgebouwd en veel mensen uit die periode verdwenen uit mijn leven.

Ik volgde therapie, ging intens mediteren en bouwde mezelf stap voor stap terug op. In die periode volgde ik ook mijn coaching opleiding waardoor ik anders leerde denken en weer zin begon te krijgen in leven ipv overleven. En het was toen dat mijn hart zich ook terug begon te openen.

Eind 2016 ontmoette ik mijn huidige man💕.

De relatie die ik nu heb staat haaks op wat ik in mijn vorige relatie heb ervaren. Het contrast kan niet groter zijn. Ik heb een man aangetrokken die emotionele beschikbaarheid toont in elk aspect van ons samen zijn, die mij steunt in het werk dat ik doe en de plannen die ik wil verwezenlijken. Onze gemeenschappelijke liefdesvisie zorgt voor een grote stabiliteit in onze relatie en creëert tegelijk een drive om onze dromen samen te verwezenlijken. Hij is een meerwaarde vanuit evenwaardigheid zoals ik nog nooit ervaren heb. En dit wens ik JOU ook toe!

Vanuit mijn expertise als therapeut, coach en mentor én vanuit mijn eigen ervaring, heb ik van het begeleiden van vrouwen enerzijds mijn missie gemaakt, om hen te helpen op het pad naar duurzame liefde. Anderzijds begeleid ik koppels die hun liefde willen verdiepen, of je nu net samen bent en je wil een goeie start om een duurzame relatie op te bouwen, of je bent al langer samen en je wil je relatie boeiend houden. Het gaat uiteindelijk toch over liefde ervaren en delen…

Afgestudeerd in 1997 als kinesitherapeut,  specialiseerde ik mij in het behandelen van stressklachten en psychosomatische aandoeningen. Ik behaalde diverse postgraduaat diploma’s, zoals Relaxatietherapie(2000) en Fasciatherapie MDB en Somato-psycho-pedagogie(2012).

Gepassioneerd door mensen, hun denken en alles wat hun leven beter kan maken, voelde ik dat ik MEER wou kunnen bieden dan enkel fysieke behandelingen. Dankzij de opleiding Quantum Coaching, die ik afgerond heb in 2014, ontdekte ik mijn grootste passie: jou begeleiden naar een beter leven door betere relaties vanuit diepe verbinding met wie jij bedoeld bent te zijn…

Want wat de bijna 25 jaar ervaring die ik nu heb mij vooral geleerd heeft, is dat elke hulpvraag ontstaat vanuit iets relationeel.

Relaties zijn het allerbelangrijkste in ons leven. Ik wil jouw mentor zijn om jou te helpen de juiste mensen aan te trekken in je leven.

Ondertussen ben ik ook gecertifieerd Tantra Embodiment Fascilitator en host ik retreats voor vrouwen en koppels. Vraag vrijblijvend voor meer info hierover of neem contact met me op als je mij als teacher of host op jouw Retreat wil uitnodigen.

Ja, ik wil graag een gesprek

Waar wacht je nog op?