Skip links

Pink Star Diamond – De meest exclusieve ervaring voor koppels

Dit is het meest exclusieve aanbod voor koppels!

Je ontvangt exact dezelfde HIGH VALUE inhoud van het Quantum Leap programma maar hier werk ik ENKEL met jullie als enige koppel.

We gaan samen op retreat naar een plek binnen Europa (die we samen kiezen) waar er enkel 1 op 2 wordt gewerkt. Je geniet als koppel van mijn volledige aandacht, expertise en energie voor jullie alleen.

Liefde vervult een heel leven…

Of dat is althans de bedoeling…

Als mens hebben we de ander nodig om optimaal te kunnen functioneren. Het is in relatie met de ander dat meer aspecten van wie je bent en waartoe je in staat bent, zullen aangewakkerd worden.

Het feit is dat je geboren wordt in een relatie, je ervaart pijn in een relatie en je kan geheeld worden in een relatie.

We bestaan door de ander.

En de impact hiervan op elk ander aspect van je leven, waaronder ook je zaak of je carrière, is niet te onderschatten. Hoe je het ook draait of keert: het individu is ondergeschikt aan de primaire realiteit van relaties.

Punt is dat we vaak te weinig geleerd hebben over hoe relaties echt werken waardoor er vaak veel effort (en liefde) verloren gaat… Zoals Kahlil Gibran zegt: “Het is tussen wat er bedoeld wordt en niet gezegd en wat er gezegd wordt en niet bedoeld, dat de meeste liefde verloren gaat”.

Liefde is onvoorwaardelijk, maar relaties zijn dat niet. Elke relatie vraagt om specifieke vaardigheden en die kunnen variëren van relatie tot relatie.

Deze vaardigheden hebben als doel de verbinding tussen jullie ter versterken, de intimiteit te verdiepen en liefde te ervaren zoals het bedoeld is om te zijn: expansief.

Het vraagt om een notie van diep voelen bij jezelf, om zelfvertrouwen en eigenwaarde. Maar ook om altruïsme, gericht zijn op de ander en intentioneel een vervullende relatie te willen opbouwen.

Het vraagt om oprechte belichaming van wie je werkelijk bent. En vanuit die eigenheid in jezelf de ander te benaderen zodat er een unieke relatiebalans ontstaat.

En die balans zal ook een positief effect hebben op andere aspecten van je leven. Niet alleen je liefdesrelatie.

Ondernemers die in een liefdevolle relatie zitten, ervaren een grotere voldoening van hun werk en ervaren een leven met meer zingeving. En laat het nu net dat zijn waar ik mijn missie van gemaakt heb. Meer zingeving. Meer flow. Meer ease. Meer van waarom we hier op deze aardbol zijn: LIEFDE beleven zoals liefde bedoeld is om te zijn…

Are you in?

Laten we samen in gesprek gaan

Jullie reis naar  vervullende liefde start hier…

Je herkent je hierin:

✔️ Je kiest exclusief voor elkaar en draagt je relatie hoog in het vaandel

✔️ Of je nu net samen bent of je bent al jaren een koppel, je wil heel graag groeien in je relatie

✔️ Je wil alle tools in huis hebben om te leren omgaan met de good, de bad en de ugly van elkaar vanuit diepe verbinding

✔️ Je bent helemaal mee met het concept dat de kwaliteit van je liefdesrelatie alle andere aspecten in je leven kan beïnvloeden en je wil hier bewust mee omgaan: succes in je business, een warm netwerk van vrienden en gelijkgestemden, de relatie met je kinderen, …

✔️ Je verlangt naar een dieper niveau van intimiteit dat zicht uit op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

✔️ Je wil heel bewust kunnen thuiskomen bij elkaar en vanuit een gezonde relatiebalans jullie leven samen zin geven.

Verdiepende liefde: het kan ook voor jullie!

Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen op hun pad naar een beter leven. Mijn therapeutische achtergrond zorgt ervoor dat ik de juiste know how combineer met een haarscherp inlevingsvermogen om jullie zo te helpen het beste van jezelf naar boven te halen. Moeiteloos!

Maar ook mijn eigen levenspad is een absolute meerwaarde. Ik heb zelf zoveel geleerd over hoe relaties echt werken nadat mijn eigen relatie eindigde na 15 jaar. Ik verloor mijn huis, mijn praktijk, alles wat vertrouwd was,…  Ik had heel mijn leven op een rijtje en plots moest ik opnieuw beginnen. 

Toen besefte ik niet hoe het zo fout was kunnen lopen, maar nu is het misschien wel het grootste geschenk geweest voor mij.

Na 3 jaar helingstijd voelde ik mijn hart terug openen. Mede door het afronden van mijn opleiding tot Quantum Succes Coach én door zelf de blik naar binnen te richten met de juiste begeleiding, ben ik erin geslaagd om vernieuwende en ondertussen bewezen technieken toe te passen om vanuit mijn authenticiteit de juiste man aan te trekken.

Maar daar bleef het niet bij. Door bewuster in mijn relatie te staan, een gemeenschappelijke relatievisie te hebben en de juiste relatiebalans te creëren, beleef ik samen met mijn huidige man een mooie, verdiepende liefdesrelatie waarin onze liefde alleen maar blijft groeien.

Dit vraagt geen inspanning als je de juiste tools hebt en intentioneel een kwaliteitsvolle relatie ambieert.

PINK STAR DIAMOND

Een exclusief traject voor koppels die bewust voor elkaar kiezen en hun relatie op een unieke manier willen verdiepen

Wij willen graag meer info

Pink Start Diamond

De Pink Star Diamond is de meest waardevolle en duurzame diamant die er bestaat. Dit is ook hoe ik naar liefde en relaties kijk: als zijnde het meest waardevolle en duurzame dat je als mens kan ervaren.

In dit exclusieve mentorschap op maat, neem ik jullie mee op een verrijkende relatiereis. Letterlijk. Op die reis zal ik jullie als koppel stap voor stap begeleiden naar verdiepende liefde

✨je ontdekt hoe je elkaar nog beter kan leren kennen en daardoor ook leren begrijpen

✨je leert terug contact maken met je natuurlijke vrouwelijke/mannelijke energie, waardoor je vanuit jouw werkelijke zijn in de relatie kan bewegen

✨je bent in staat om met elkaar te communiceren op een manier dat je weet dat de ander jou hoort en begrijpt

✨je ontdekt hoe je snel en vlot door conflict kan geraken zonder verbinding met elkaar te verliezen

✨Je leert ook hoe je duurzaamheid kan opbouwen zodat je een leven lang voor elkaar kan blijven kiezen.

✨je krijgt meer inzicht in hoe je liefdeskrachtiger in je relatie kan bewegen vanuit openheid en radicale eerlijkheid

Mijn aanpak bevat altijd een mix van kennisverwerving en lichaamswerk. Hier komt ook mijn expertise als Tantrica naar voor. Tantra is voor mij de mooiste weg naar verdiepende intimiteit. Niet alleen op fysiek en seksueel vlak, maar ook op mentaal en emotioneel vlak.

Wat brengt het jullie?

✅ Je weet (terug) wie je bent en waar je voor staat en wat je exact wil in je relatie.

✅ Je ontwikkelt tools om meer openheid in je relatie te brengen zodat je authentiek en eerlijk jezelf kan zijn waardoor je ook elkaar weer echt gaat zien

✅ Je bent in staat moeiteloos voor elkaar te kiezen en elkaars groei te blijven stimuleren vanuit vertrouwen

✅ Je leert hoe je de intimiteit tussen jullie kan blijven verdiepen

✅ Je creëert samen een relatievisie die helpt om de relatie in balans te houden waardoor je gemakkelijker verantwoordelijkheid neemt voor de doelen die je als koppel wil bereiken

✅ Je weet perfect hoe je je relatie op lange termijn gezond kan houden en wat daar exact voor nodig is

✅ Je krijgt concrete handvaten die jou helpen in elke fase van het proces en leert deze te gebruiken vanuit je eigen authenticiteit

✅ Je ontmoet elkaar opnieuw op een dieper niveau

Praktisch

  • Je neemt als enige koppel deel aan een retreat van 4-6 dagen (plek kiezen we samen)
  • Voor en na dit retreat hebben we een aantal love talks. Deze gesprekken kunnen 1 op 2 zijn of 1 op 1.
  • Tussendoor ben ik bereikbaar voor jullie beiden en kan je beroep doen op mijn kennis, ervaring en energie.
  • Er is de mogelijkheid voor een opvolg-weekend (of 2 losse dagen)

Voordelen van mijn werkwijze:

Omdat tijd kostbaar is en omdat intense en langdurige coaching trajecten daarom niet altijd de juiste aanpak zijn, werk ik met specifieke ontmoetingsmomenten en retreats. Je krijgt tijdens het retreat de nodige tools om mee aan de slag te gaan. De bedoeling is om ondergedompeld te worden in een ervaring die bijblijft en motiveert om ook thuis verder de nieuwe kennis toe te passen. Je neemt beiden bewuste tijd voor elkaar op een mooie plek, uit je vertrouwde omgeving, zodat je echt op elkaar en je relatie kan focussen.

Gesprek aanvragen
Wat anderen zeggen:
yes, let's talk

DISCLAIMER: op alle info die in de online en live programma’s gegeven wordt is een disclaimer geldig. Weet dat al het advies nooit een vervanging is voor medisch advies. Indien er overlap is met medisch advies, raden we jou aan om steeds eerst naar een dokter te gaan of je therapeut of psycholoog te raadplegen. Coaching komt altijd NA therapie! Indien je twijfelt of dit programma voor jou is, neem dan contact op per mail (info@amami.be) of raadpleeg je arts/psycholoog/therapeut alvorens te investeren.

Begrijp dat resultaten steeds kunnen afwijken – zowel in positieve als negatieve zin. Uiteraard doen wij ons best om jou te helpen de technieken zo goed mogelijk toe te passen, maar jouw resultaten kunnen afwijken.

Wil je graag nog even contact met mij voor je de beslissing neemt?

Stuur me even een mailtje (info@amami.be) met je telefoonnummer of boek meteen een adviesgesprek in in mijn agenda!

Boek hier je gratis adviesgesprek