Skip links

Relaxatietherapie

Je stress de baas met relaxatietherapie

Stress? Stressklachten? Relaxatietherapie is een therapievorm die je helpt om je spanning, die fysiek en/of psychisch (angst, stress…) is, te verminderen en weg te nemen. De therapie is geworteld in de psychotherapie en de kinesitherapie.

Relaxatietherapie?

Tijd om helemaal JEZELF te zijn

Er bestaan vele mogelijkheden voor relaxatietherapie, er zijn zowel mentale als lichamelijke oefeningen die ontspanning beogen. Elke relaxatietechniek helpt om meer rust te ervaren, bewuster te worden van jezelf en je innerlijk leven met al je gedachten en gevoelens. Door regelmatig de relaxatierespons van het lichaam op te wekken, vergroot je je weerbaarheid en je draagkracht, help je je lichaam beter te functioneren en ben je beter in contact met wie je werkelijk bent.

We bekijken samen welke technieken het best passen bij jou om helemaal jezelf te zijn en op die manier gaan we samen met jou voor een grotere levenskwaliteit en levenslust.

 

UPDATE: Momenteel kan ik geen nieuwe patiënten meer aanvaarden voor individuele therapie. Ik wil ruimte creëren om me meer toe te leggen op het ontwikkelen van mijn online aanbod om zo meer mensen te kunnen helpen.  Neem hier alvast een kijkje om met mijn huidige online aanbod kennis te maken. 

Jouw garanties voor de therapie:

Ervaring en deskundigheid

Professionele begeleiding

Therapie op maat van jouw noden en behoeften

Kwaliteitstraject naar stressvrij leven

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je relaxatietherapie? Ik geef jou graag advies over relaxatietherapie. Ik werk met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Ik wil een afspraak