Skip links

Single vrouwen

Liefde vervult een heel leven...

Of dat is althans waar je als vrouw die volop haar zaak en carrière uitbouwt altijd van gedroomd hebt…

Maar je bent (al een tijdje) single en je vraagt je af waar en hoe je de juiste liefdespartner kan vinden die jouw leven begrijpt en de manier hoe je denkt. (ja, ondernemers denken anders…)

Daten en alles wat erbij komt kijken, maakt jou wel wat onzeker en je begrijpt niet waarom het tot nu toe nog niet gelukt is om een fijne liefdespartner aan te trekken. Je hebt geen zin en tijd in gedoe en vraagt je af of het nog wel voor jou is weggelegd…

En ja, misschien zit er ook wel wat angst om in een relatie weer in bepaalde patronen terecht te komen en wil je dit echt niet meer…

Je voelt het verlangen om de grote en kleine successen in je leven te kunnen delen met die ene persoon en je bent klaar om daarvoor de juiste hulplijn in te schakelen.

Mijn missie:

Ik help jou als vrouwelijke ondernemer, die succesvol in het leven staat en groot durft dromen, je pad te effenen naar een duurzame liefdesrelatie waardoor je in staat bent om de juiste liefdespartner aan te trekken. Om zo het leven dat je voor jezelf opbouwt, de successen die je behaalt en de uitdagingen van het ondernemerschap te kunnen delen met die ene speciale persoon waardoor plots alles zoveel meer zin krijgt dan voorheen…

Maar vooral ook om meer van jezelf te kunnen belichamen als mens, unapologetically en vanuit de krachtig prachtige vrouw die jij bent!

Het traject

Dit traject is voor jou als jij:

 • Heel graag de liefde van je leven willen ontmoeten zonder nog al te veel tijd te verspillen (je weet alleen niet goed hoe je daaraan kan beginnen)
 • Beseft dat de enige weg naar die liefde start met je eigen innerlijke werk
 • Ambitieus bent in het leven en dit wil doortrekken in je relatie
 • Doelgericht aan persoonlijke groei wil doen om eindelijk een hoogwaardige relatie aan te trekken
 • Open staat voor een op maat gemaakt mentorschap, waarin jouw groei op relatievlak én daardoor ook op andere vlakken in je leven, centraal staat.
 • Bereid bent om hier tijd én geld in te investeren, net zoals je dat ook doet voor je business.

Dit is waar jij naar verlangt:

 • Een duurzame relatie opbouwen met de juiste liefdespartner
 • Eindelijk iemand naast jou die jouw drukke baan begrijpt, waarmee je je successen én je struggles kan delen
 • Een fijne relatie die een extra dimensie geeft aan het geluk dat je nu al ervaart in je leven en waardoor alles zoveel meer zin krijgt…
 • Iemand waardoor ‘thuiskomen’ een nieuwe betekenis krijgt, want thuiskomen gaat over zoveel meer dan een huis…
 • Je wil stoppen met het sluiten van compromissen als het over de liefde gaat en niet meer meegaan in oude patronen en je wil er nu echt werk van maken.
Boek een gratis love talk

Dit is wat aan bod komt tijdens ons gesprek:

 1. Ik luister naar waar jij nu staat en waar je echt naar verlangt
 2. Welke blinde vlekken ik misschien bij jou zie en welke nieuwe kansen ik voor jou zie
 3. Hoe dit mentorschap op maat in jouw schema past.

Voor wie of wat doe je dit allemaal?

Dit was de vraag die mijn therapeut mij stelde toen ik een jaar na mijn relatiebreuk een overvolle praktijk als lichaamstherapeute runde met een wachtlijst om een burn-out van te krijgen…

Ik was toen 37 jaar, had geen kinderen en werkte de klok rond zonder echt bewust te zijn waarom ik het allemaal deed.

Toegeven dat ik het deed ter compensatie van de ‘verloren’ jaren en de gemiste kansen was een mijlpaal én een keerpunt voor mij. Ik moest niemand bewijzen dat ik succesvol was en professioneel een verschil maakte in heel veel mensen hun leven, maar ik moest toegeven dat ik méér wou…

Ik keerde het roer om, gaf mijn praktijk een nieuw elan vanuit mijn diepere zielsdoel en stopte met compromissen sluiten in de liefde. 

Mijn hart opende zich weer, paste al mijn kennis toe en trok mijn ideale liefdespartner aan… Mijn huidige relatie is van een heel andere kwaliteit dan ik ooit tevoren ervaren heb.

Ondertussen ben ik getrouwd en heeft alles zoveel meer zin gekregen. Het geluk dat ik als singel al kon ervaren, kreeg een extra dimensie, een bepaalde diepgang die ik iedereen toewens. En het is exact daar waar ik jou bij wil helpen.

Mijn aanbod voor single vrouwelijke ondernemers

Ideaal om mijn visie te ontdekken

GRATIS Workshop

Jouw startpunt

Soulmate Attraction Challenge

1 op 1 traject

Liefdeslift Mentorschap

In kleine groepen (max.6)

Retreat