Skip links

Vrouwen

Liefde vervult een heel leven...

Of dat is althans waar je als vrouw die volop haar zaak en carrière uitbouwt altijd van gedroomd hebt…

Maar je bent (al een tijdje) single en je vraagt je af waar en hoe je de juiste liefdespartner kan vinden die jouw leven begrijpt en de manier hoe je denkt.

Daten en alles wat erbij komt kijken, maakt jou wel wat onzeker en je begrijpt niet waarom het tot nu toe nog niet gelukt is om een fijne liefdespartner aan te trekken. Je hebt geen zin en tijd in gedoe en vraagt je af of het nog wel voor jou is weggelegd…

En ja, misschien zit er ook wel wat angst om in een relatie weer in bepaalde patronen terecht te komen en wil je dit echt niet meer…

Je voelt het verlangen om de grote en kleine successen in je leven te kunnen delen met die ene persoon en je bent klaar om daarvoor de juiste hulplijn in te schakelen.

Of misschien ben jij pril of al een tijd in een relatie en voel je dat je het beter wil aanpakken, meer inzichten wil in hoe relaties werken om zo meer verdieping in je relatie te brengen…

Mijn missie:

Ik help jou als vrouw, die succesvol in het leven staat en groot durft dromen, je pad te effenen naar een duurzame liefdesrelatie. Hierdoor ben je in staat om de juiste liefdespartner aan te trekken als single vrouw of je huidige relatie de koers te laten varen die verdiepend, helend en vervullend is. 

Maar vooral ook om meer van jezelf te kunnen belichamen als mens, unapologetically en vanuit de krachtig prachtige vrouw die jij bent!

Ik ben er voor krachtige vrouwen die verlangen naar een sterke relatie.

Het Aanbod

Dit aanbod is voor jou als jij:

 • Heel graag de liefde van je leven willen ontmoeten zonder nog al te veel tijd te verspillen (je weet alleen niet goed hoe je daaraan kan beginnen)
 • Beseft dat de enige weg naar die liefde start met je eigen innerlijke werk
 • Ambitieus bent in het leven en dit wil doortrekken in je toekomstige of huidige relatie zodat die helend, verdiepend en vervullend is.
 • Doelgericht aan persoonlijke groei wil doen om eindelijk een hoogwaardige relatie aan te trekken
 • Open staat voor een op maat gemaakt mentorschap, waarin jouw groei op relatievlak én daardoor ook op andere vlakken in je leven, centraal staat.
 • Bereid bent om hier tijd én geld in te investeren, net zoals je dat ook doet voor je business.

Dit is waar jij naar verlangt:

 • Een duurzame relatie opbouwen met de juiste liefdespartner
 • Eindelijk iemand naast jou die jouw drukke baan begrijpt, waarmee je je successen én je struggles kan delen
 • Een fijne relatie die een extra dimensie geeft aan het geluk dat je nu al ervaart in je leven en waardoor alles zoveel meer zin krijgt…
 • Iemand waardoor ‘thuiskomen’ een nieuwe betekenis krijgt, want thuiskomen gaat over zoveel meer dan een huis…
 • Je wil stoppen met het sluiten van compromissen als het over de liefde gaat en niet meer meegaan in oude patronen en je wil er nu echt werk van maken.
 • Je wil een kwaliteitsvolle relatie beleven en wil bijleren over hoe je dat kan bereiken.

Mijn aanbod voor krachtige vrouwen die verlangen naar een sterke relatie.

Ideaal om mijn visie te ontdekken

GRATIS Workshop

Jouw startpunt

Soulmate Attraction Challenge

Live dagen + Persoonlijke begeleiding

Alchemy of Love

1 op 1 traject

Liefdeslift Mentorschap