Skip links

Dit is mijn pad…

Wie ben ik

Ik ben opgeleid als kinesitherapeut, studeerde af in 1997 en specialiseerde mij in het behandelen van psychosomatische klachten. Ik volgde hiervoor diverse postgraduaat opleidingen, waaronder relaxatietherapie (in 2000)en fasciatherapie (MDB) (in 2012).

Gepassioneerd door mensen, hun denken en alles wat hun leven beter kan maken, voelde ik dat ik MEER wou kunnen bieden dan enkel fysieke behandelingen. Dankzij de opleiding Quantum Coaching, die ik afrondde in 2014, kan ik mij toeleggen op mijn grootste passie:

  • Single vrouwen begeleiden naar de juiste liefdesrelatie vanuit diepe verbinding met wie ze echt zijn…
  • Koppels die bewust kiezen voor elkaar helpen bij het verdiepen van hun relatie

Want wat de bijna 25 jaar ervaring die ik nu heb mij vooral geleerd heeft, is dat elke hulpvraag ontstaat vanuit iets relationeel.

Relaties zijn het allerbelangrijkste in ons leven. Ik help jou de relatie met jezelf verbeteren om van daaruit de relatie die je aangaat met anderen te versterken. Je leert om expert te worden in jezelf zijn om van daaruit de juiste mensen aan te trekken in je leven.

 

Sinds begin 2022 volg ik een Tantra Teacher Training die voor mij alles samen brengt. In mijn retreats zet ik hier dan ook volop op in.

Alles start vanuit de relatie met jezelf

In mijn coachingsessies, workshops en programma’s leer ik je hoe je een expert wordt in jezelf zijn. Het is de basis voor het aantrekken of creëren van de juiste relatie. Met mijn aanbod zet ik je op weg naar de beste versie van jezelf. En in dat vertrouwen ervaar je persoonlijke groei die jou – vanuit je innerlijke kracht – sterker in het leven zet.

Ik mocht reeds vele vrouwen inspireren en helpen op hun pad naar duurzame liefde via mijn GRATIS masterclasses en mijn ONLINE PROGRAMMA’s: De ultieme liefdesreis en de Soulmate Attraction Challenge.

Mijn ONLINE reeksen coaching-meditaties rond diverse topics als ZELFVERTROUWEN, EIGENLIEFDE, LOSLATEN,… zijn life changing geweest voor mijn klanten.

Hier enkele berichten die ik mocht ontvangen van mijn klanten:

Het persoonlijke verhaal van Annemie

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Ik maak graag tijd voor jou.

Ik wil een gesprek