Skip links

Dit is mijn pad…

Wie ben ik

Ik ben ANNEMIE, geboren in 1976 en opgegroeid in een veilig gezin als jongste van 4. Omdat ik als kind vaak twijfelde, moeilijk keuzes kon maken en helemaal geen idee had wat ik hier op aarde kwam doen, stapte ik in de voetsporen van mijn vader en studeerde kinesitherapie. Als snel voelde ik dat het klassieke kine-pad te beperkend was voor mij en een sterke interesse had voor de mens achter de pathologie.

Daarom specialiseerde ik mij in het behandelen van psychosomatische klachten. Ik volgde hiervoor diverse postgraduaat opleidingen, waaronder relaxatietherapie (in 2000). Ik starte mijn praktijk in bijberoep terwijl ik in hoofdberoep ervaring opdeed in de corporate wereld bij Janssen-Pharmaceutica.

Vanaf 2008 werkte ik voltijds in de groepspraktijk die ik samen met mijn toenmalige partner opstartte. Een opleiding fasciatherapie (MDB) en somato-psychopedagogie (in 2012) versterkte mijn voorliefde voor een holistische kijk op de patiënt.

Gepassioneerd door mensen, hun denken en alles wat hun leven beter kan maken, voelde ik dat ik MEER wou kunnen bieden dan enkel fysieke behandelingen. Mijn relatiebreuk begin 2013 motiveerde mij meer en meer in mijn eigen innerlijk ontwaken en de ontdekkingsreis naar mijn eigen ziel kracht bij te zetten. Ik volgde therapie en startte in diezelfde periode met de opleiding Quantum Coaching. Hieruit vloeide een nieuwe passie verder:

  • Single vrouwen begeleiden naar de juiste liefdesrelatie vanuit diepe verbinding met wie ze echt zijn…
  • Koppels die bewust kiezen voor elkaar helpen bij het verdiepen van hun relatie

Want wat de bijna 25 jaar ervaring die ik nu heb mij vooral geleerd heeft, is dat elke hulpvraag ontstaat vanuit iets relationeel.

Relaties zijn het allerbelangrijkste in ons leven. Ik help jou de relatie met jezelf verbeteren om van daaruit de relatie die je aangaat met anderen te versterken. Je leert om expert te worden in jezelf zijn om van daaruit de juiste mensen aan te trekken in je leven.

Ondertussen ben ik ook Tantra Embodiment Fascilitator (2023). en ben ik dus gecertifieerd Tantra trainer. Hier heb ik me ook verdiept in schaduwwerk, vrouwelijke en mannelijke energie, polariteit en intimiteit in relaties. Al deze facetten komen samen in mijn unieke en persoonlijke trajecten.

Alles start vanuit jezelf

Mijn aanbod wil jou aanmoedigen om meer te ontdekken van wat er mogelijk is voor jou. Je ontdoen van alles wat niet (meer) bij jou past om een zinvol en vervullend leven te leven. Het is de basis voor het aantrekken of creëren van de juiste relatie. Ik help je op weg naar de beste versie van jezelf. En in dat vertrouwen ervaar je persoonlijke groei die jou – vanuit je innerlijke kracht – sterker in het leven zet en liefdevolle relaties helpt aangaan.

Ik mocht reeds vele vrouwen inspireren en helpen op hun pad naar duurzame liefde via mijn masterclasses, digitale gidsen en mijn ONLINE PROGRAMMA aanbod dat nu beschikbaar is via het Amami Membership.

Maar mijn grootste kracht is mensen 1 op 1 begeleiden of in kleine groepen. Via Live Ontmoetingsdagen en retreats maken mijn klanten de krachtigste vooruitgang die nodig is om liefde te ervaren zoals het bedoeld is om te zijn. Het enige retreat dit jaar heeft plaats in september. Je kan nog aanmelden: Goddess Wisdom Retreat.

Hier enkele berichten die ik mocht ontvangen van mijn klanten:

Het persoonlijke verhaal van Annemie

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Ik maak graag tijd voor jou.

Ik wil een gesprek