Skip links

Dit is mijn pad…

Wie ben ik

Ik ben opgeleid als kinesitherapeut, studeerde af in 1997 en specialiseerde mij in het behandelen van psychosomatische klachten. Ik volgde hiervoor diverse postgraduaat opleidingen, waaronder relaxatietherapie (in 2000)en fasciatherapie (MDB) (in 2012).

Gepassioneerd door mensen, hun denken en alles wat hun leven beter kan maken, voelde ik dat ik MEER wou kunnen bieden dan enkel fysieke behandelingen. Dankzij de opleiding Quantum Coaching, die ik afrondde in 2014, kan ik mij toeleggen op mijn grootste passie:

  • Single vrouwen begeleiden naar de juiste liefdesrelatie vanuit diepe verbinding met wie ze echt zijn…
  • Koppels die bewust kiezen voor elkaar helpen bij het verdiepen van hun relatie

Want wat de bijna 25 jaar ervaring die ik nu heb mij vooral geleerd heeft, is dat elke hulpvraag ontstaat vanuit iets relationeel.

Relaties zijn het allerbelangrijkste in ons leven. Ik help jou de relatie met jezelf verbeteren om van daaruit de relatie die je aangaat met anderen te versterken. Je leert om expert te worden in jezelf zijn om van daaruit de juiste mensen aan te trekken in je leven.

Ondertussen ben ik ook Tantra Embodiment Fascilitator en ben ik dus gecertifieerd Tantra trainer. Hier heb ik me ook verdiept in schaduwwerk, vrouwelijke en mannelijke energie, polariteit en intimiteit in relaties. Al deze facetten komen samen in mijn unieke en persoonlijke trajecten.

Alles start vanuit jezelf

Mijn aanbod wil jou aanmoedigen om meer te ontdekken van wat er mogelijk is voor jou. Je ontdoen van alles wat niet (meer) bij jou past om een zinvol en vervullend leven te leven. Het is de basis voor het aantrekken of creëren van de juiste relatie. Ik help je op weg naar de beste versie van jezelf. En in dat vertrouwen ervaar je persoonlijke groei die jou – vanuit je innerlijke kracht – sterker in het leven zet en liefdevolle relaties helpt aangaan.

Ik mocht reeds vele vrouwen inspireren en helpen op hun pad naar duurzame liefde via mijn masterclasses en mijn ONLINE PROGRAMMA’s: De ultieme liefdesreis en de Soulmate Attraction Challenge.

Maar ook via Live Ontmoetingsdagen en retreats maken mijn klanten de vooruitgang die nodig is om liefde te ervaren zoals het bedoeld is om te zijn.

Daarnaast is mijn aanbod voor koppels vooral gericht als je heel bewust voor elkaar kiest maar ergens toch naar wat (vernieuwende) diepgang verlangt.

Hier enkele berichten die ik mocht ontvangen van mijn klanten:

Het persoonlijke verhaal van Annemie

Wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Ik maak graag tijd voor jou.

Ik wil een gesprek