Skip links

Podcast

Amami Moments

Een podcast over liefde aantrekken, duurzame relaties en het vrouwelijk ondernemerschap.

Amami Moments wil een moment bieden van reflectie en rust, een uitnodiging om stil te staan bij wat echt telt. Liefde maakt alles zinvoller, ook in je werk of je business.

Aflevering in de kijker:

Vrouwelijke energie en het herwinnen ervan is in opmars. Deze aflevering gaat dieper in op iets dat jij van nature in jou hebt als vrouw. Dit gaan toepassen in je relatie zorgt ervoor dat jij zijn muze wordt en dat hij toegewijd blijft aan jou.

Wil je dit naar boven halen bij jezelf, neem dan contact met me op om samen te kijken hoe ik jou best kan helpen.

Ga de Female Energy Embodiment Challenge aan. Alle info kan je hier vinden.

of neem meteen één van de laatste plekjes in voor het Goddess Wisdom Retreat van 19-22/9 via deze link

De laatste aflevering in deze reeks gaat over de Wilde Vrouw als overkoepelend archetype. Je zou kunnen stellen dat de vorige 6 archetypes van de ondernemende vrouw telkens ook ‘wilde vrouwen’ zijn.
Ik ga hier een stapje dieper dan aflevering #99 waar ik enkel de algemene kenmerken heb opgelijst. Deze aflevering beschrijft de Wilde Vrouw dieper en toont jou wat ze voor jou kan betekenen in je leven en je relaties en wat je te doen hebt om haar echt te belichamen.

Wil je echt aan de slag hiermee, neem dan 1 van de laatste plekken in op het Goddess Wisdom Retreat in september ’24. Je kan contact met me opnemen en dan kijken we samen of het iets voor jou is.

Deelnemen aan de FEE-Challenge waarover ik het heb? Check dan deze link.

Deel 3 van deze reeks over de archetypes van de ondernemende vrouw werpt een licht op de Vrije Vlinder, de typische solo-preneur en de Emotionele Mystica, de mystieke vrouw die intuïtief zeer krachtig in haar onderneming staat.

Je kan de tabel met een overzicht van de archetypes via deze link aanvragen.

Wil je samenwerken met mij, neem dan contact op via deze link.

In deel 2 van deze reeks komen 2 andere archetypes aan beurt. Opnieuw vertrek ik vanuit de business context en leg ik de link naar intieme relaties. De archetypes van deze aflevering zijn de Verantwoordelijke Wijze Vrouw en de Passionele Entrepreneur. Ik leg ook de verschillen tussen de twee naast elkaar.

Wil je samenwerken met mij, neem dan contact op via deze link.

Ik hoor graag van jou wat je meeneemt van deze aflevering.

In dit eerste deel beschrijf ik enerzijds de 7 gezichten van het vrouwelijke en link deze aan de chakra’s. Belichaming blijft belangrijk ;)!

Verder licht ik 2 archetypes van de ondernemende vrouw uit die graag een soulmate wil aantrekken of haar relatie wil verdiepen.

Zij weet het meestal heel goed op zakelijk of werkvlak, maar vindt een relatie een veel grotere uitdaging. Deze aflevering beschrijft de Succesvolle
Overachiever en de Stralende Perfectioniste. Ik deel hun kenmerken, uitdagingen en valkuilen en geef je een aantal vragen mee die jou helpen bepalen hoe sterk zij in jou als vrouw aanwezig zijn.

Ontdekken hoe mijn aanbod jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op.
Deelnemen aan de live dag rond zenuw-en emotieregulatie of het Goddess Wisdom Retreat in september? Laten we samen ontdekken of het iets voor jou is.

In deze 100ste editie evalueer ik Amami Moments en is het tijd voor een relaunch: dieper, langer, transformerend. Vanaf 22 mei drop ik een nieuwe reeks afleveringen die samen een serie vormen. Deze format zal niets meer achterhouden en geeft jou een kijk in mijn wereld. Wil je samenwerken met mij? Neem dan contact op via deze link.

Meer info over het Amami Membership
Meer info over het retreat in September

Het archetype van de Wilde Vrouw kan jouw metgezel worden bij het aantrekken van de juiste liefdespartner. Maar ook in je werk kan ze jou bijstaan om je doelen te bereiken. In deze aflevering deel ik enkele eigenschappen waardoor je haar erkent in jezelf.

Wil je deelnemen aan de workshop dan kan je aanmelden via deze link

Ik integreer mijn ervaring als lichaamstherapeut meer en meer in mijn coachingsessies. In deze aflevering vertel ik daar meer over en ontdek je wat dat voor jou concreet kan inhouden.

Leer de taal van je lichaam opnieuw spreken en ontdek wat je echt nodig hebt in een gezonde relatie.

Wil je dit zelf ervaren? Neem dan contact met me op  via deze link

of stuur me een bericht via social media.

Deze aflevering geeft duidelijkheid over de impact van hechtingstijlen in een relatie door een casus van een klant. Haar relatie is na 3 maanden afgesprongen. Nieuwe liefde vinden en een relatie opbouwen zijn 2 verschillende zaken. Het effect van ons traject is duidelijk voor haar, maar (nog)  geen garantie dat de eerste beste relatie ook slaagt…

Samenwerken met mij? Neem contact op met me via deze link

of stuur me een bericht via social media.

In deze aflevering beschrijf ik 6 voordelen die zenuwregulatie en emotieregulatie brengen. Nieuwe liefde vinden, daten, een relatie,… het zet een druk op jouw zenuwstelsel. Begrijpen hoe dit werkt is de eerst stap en daar geef ik in deze aflevering wat meer duiding bij.

Samenwerken met mij? Neem contact op met me via deze link 

Deze aflevering wil het belang van schaduwwerk aanhalen en hoe dit in combinatie met zenuwregulatie sleutels zijn om liefde aan te trekken die echt bij JOU past. Ik blijf bij het standpunt dat jij niet moet veranderen, maar dat je mag ontdekken waar je werkelijk voor staat. Het vraagt moed om hier een keertje door te gaan, maar de impact is altijd verhelderend.

Interesse in de masterclass over belichaamd schaduwwerk? Neem contact met me op via info@amami.be

Deelnemen aan de livedag schaduwwerk? Check deze link voor meer info.

Samenwerken met mij? Neem contact op met me via deze link 

Gezonde liefde kan je herkennen. In deze aflevering sta ik stil bij een stelling die ik regelmatig in mijn sessie gebruik en die een uitnodiging is om gezonde liefde te installeren.
Liefde vinden is 1 ding, liefde laten groeien is iets anders. Vaak hangen we vast aan het potentieel dat een relatie voor ons lijkt te hebben, maar de feiten zijn de feiten en als je niets doet met wat je aangereikt wordt, zullen die feiten jou inhalen…
Samenwerken met mij? Neem contact op met me via deze link 

Een duurzame relatie opbouwen lijkt de dag van vandaag een uitdaging. 1 op 2 huwelijken gaat stuk…
Persoonlijk geloof ik dat relatievaardigheden onmisbaar zijn en dat we net daar niet genoeg kaas van hebben gegeten. In deze aflevering wil ik 3 inzichten met je delen die NORMAAL zijn in een relatie, maar die vaak niet als normaal worden gezien door het beeld dat we hebben van hoe een relatie hoort te zijn.

Je vrouwelijke energie is de basis. De masterclass waar ik het over heb en die GRATIS te bekijken is, kan je via deze link vinden

Wil je graag de DIGITALE GIDS (30p PDF formaat), dan kan je hier de link vinden

Samenwerken met mij? Neem contact met me op  of via mail: info@amami.be

Is chemie noodzakelijk om een duurzame relatie op te bouwen?
Met andere woorden: wat is de rol van verliefdheid en waar staat het ten opzichte van compatibiliteit?
Deze aflevering geeft een aantal inzichten en denkpistes rond deze vragen, waardoor je mogelijks anders gaat kijken naar het opbouwen van een duurzame relatie.

Wil je graag samenwerken met mij in je aantrekkingsproces naar nieuwe liefde toe? Neem dan contact met me op via deze link of stuur me een appje en we kijken samen hoe ik jou best kan helpen.

Je kan heel veel kennis uit boeken halen, naar podcasts luisteren, cursussen volgen, online programma’s, … Maar alleen de belichaamde ervaring zal ware verankering brengen op een dieper laag van jezelf waardoor je tot effectiever verandering (of evolutie) komt. Zowel in relaties als in je zaak kan dit het geval zijn.
In deze aflevering geef ik een aantal voorbeelden over het belang van belichaming en ervaring op een diepere manier en hoe dat theoretische kennis en weetjes overstijgt.
Als jij voelt dat jij ook de stap wil zetten naar een meer belichaamde manier om in een datingproces te staan en nieuwe liefde aan te trekken en een duurzame relatie op te bouwen, dan is deze aflevering zeker voor jou en nodig ik je ook uit om deel te nemen aan een live dag. Neem dan contact met me op via deze link of stuur me een appje en we kijken samen hoe ik jou best kan helpen.

In deze aflevering beantwoord ik 3 vragen:
1. Ik blijf het moeilijk hebben met het loslaten van mijn ex. Hij stuurde me vorige week terug een mail na lange tijd en ik ben weer helemaal ondersteboven. Hoe kan ik hiermee omgaan?
2. Ik ben een leuke man aan het daten. Hij wil me vaak zien en ik hem ook, maar vind het te snel om mijn kinderen erbij te betrekken. Graag een beetje raad.
3. Ik wil altijd te snel gaan als ik een man leuk vind en saboteer mezelf daardoor. Ik leun te veel naar voor, wil bevestiging en stuur dan te veel foute berichten. Hoe kan ik dat afleren?

Wil je samenwerken met mij of heb je ook een relatievraag? Neem dan contact met me op.

Deze aflevering is wat atypisch. Ik deel namelijk de meditatie die ik op 1/1/2024 om 13u via Instagram Live gaf. Jij kan hier de oefening herhalen voor jezelf.
Wat laat je los van 2023, of wat omarm je ervan… welke les neem je mee?
Wat verwelkom je in 2024? Nee, we hebben geen glazen bol, maar je overtuigingen kunnen heel bepalend zijn voor wat je voelt opborrelen in jezelf… Wat is er van jou? Wat is er voor jou?
Warm en liefdevol 2024 gewenst!

Wil jij werk maken van liefde in 2024?

Neem vrijblijvend contact met me op 

Krachtige vrouwen willen niet persé sterk gevonden worden… Maar wat willen ze dan wel?
Er is zoveel onduidelijkheid over de werkelijke behoeften die vrouwen hebben in een relatie. Deze aflevering wil hier wat meer duidelijkheid in scheppen. Ik deel ook een aantal voorbeelden van hoe mijn eigen man ‘provide’ voor mij waardoor ik in mijn vrouwelijke energie sta én zijn leiderschap omarm. Dus deze is ook interessant voor mannen die willen luisteren en een diepgaande relatie willen met hun partner.

Wil jij graag samenwerken met mij? Neem vrijblijvend contact met me op 

Hoewel gaslichting in liefdesrelaties mij niet vreemd is, merk ik meer en meer deze vorm van gewonde energie in de coaching wereld. In deze aflevering som ik enkele kenmerken op die je zowel in business als in een relatie kan herkennen. De lessen die ik eruit leer en ervan meeneem zijn als een credo voor mijn praktijk en leven.
Laat me gerust weten wat jij ervan meeneemt.

Samenwerken met mij? Neem vrijblijvend contact met me op 

Ik was onder de indruk toen ik vernam dat de energiefrequentie van authenticiteit 4000 X krachtiger is dan liefde… In deze aflevering ga ik dus wat dieper in op authenticiteit en wat er nodig is om authentiek jezelf te kunnen zijn. Ook en vooral in een relatie.

De magische momenten reeks in december staat in het teken van authenticiteit. Alle info kan je hier vinden.

Wil je dieper gaan en meld je aan voor minstens 1 module van Alchemy of Love, dan heb je deze reeks er gratis als bonus bij. Meer info over Alchemy of Love.

Veel van mijn klanten verlangen naar een liefdespartner die ook zijn innerlijk werk doet. Met andere woorden: iemand die bewust in het leven staat en openstaat om te groeien. Maar mannen en vrouwen doen niet op dezelfde manier hun innerlijk werk. In deze aflevering geef ik een aanzet wat jij als vrouw kan doen om je man zijn innerlijk werk te laten doen.

Wil je vanuit de krachtige en zelfzekere vrouw in jou gaan daten en in een relatie bewegen, check dan deze link en kijk of Awakening the Feminine als onderdeel van Alchemy of Love iets voor jou is. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info. Tot eind december zijn er pre-sale voordelen!

De eerste stap naar nieuwe liefde of een fijne connectie of een duurzame relatie is altijd bewustwording. Maar er is een moment dat je een ‘drempel’ over moet om effectief een andere outcome te gaan creëren. Het gaat niet zomaar gebeuren…

Deze aflevering wil jou stimuleren om aan de slag te gaan zodat je het effect kan ervaren van wat vrouwelijke energie en functioneren vanuit je vrouwelijke essentie eigenlijk kan betekenen voor jou. Het wakker maken van die essentie, daar ben je helemaal zelf toe in staat. Maar je kan zeker ook een hulplijn inschakelen.

Check de link voor meer info

In deze aflevering deel ik een stukje van mijn nieuwe ebook “MEESTERSCHAP IN DE LIEFDE”. Het is een digitale gids in pdf bestand (80 pagina’s) voor krachtige vrouwen die verlangen naar een sterke relatie. Ik deel mijn visie op relaties en liefde en beschrijft de 5 stappen die je moet zetten om je pad naar nieuwe liefde en een duurzame relatie te effenen. De gids bevat enkele extra linken waaronder een workshop over schaduwwerk.

Tot en met Black Friday (24 november) kan je deze gids met korting aankopen via deze link (15€ ipv 37€ excl.btw)

Wil je meer info over Alchemy of Love? Check dan de website

Alchemy of Love beschrijft de transformerende kracht van liefde en gezonde relaties. Het is exact wat mijn vernieuwde aanbod wil bereiken. Deze aflevering gaat diagonaal in op wat dit aanbod inhoudt.

Check het aanbod via deze link

Heel de maand november geniet je van kortingen en bonussen

Het was Maya Angelou die zei: “Rituelen en cirkels zijn de manier waarop vrouwen elkaar eraan herinneren dat ze nooit alleen zijn in hun reis.”
Het vat exact samen waar Heartfelt Rituals & Tantric Flow over gaat. Deze aflevering geeft jou een beeld over waarom rituelen belangrijk zijn en wat ze te bieden hebben.

Wil je deelnemen aan een live dag? Check dan deze link

Ontwaakte energie is die energie van waaruit jij wil functioneren om meer flow, ease en joy te ervaren. Maar de weg ernaar toe vraagt dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen wonden. Deze aflevering toont jou de weg en laat je proeven van hoe het voor jou kan zijn om vanuit ontwaakte energie te functioneren.

Samenwerken met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Geloof je ook in het feit dat er meer vrouwen dan mannen zijn, dat dat de reden is dat je geen fijne liefdespartner kan vinden als vrouw? Of dat de biologische benadering van relaties de reden is dat er geen juiste liefdespartner op je pad komt? In deze aflevering nodig ik je uit om je eigen mindset onder de loep te nemen want wat jij gelooft zal bepalend zijn.

Graag in gesprek gaan met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Als koppel met elkaar blijven praten is en blijft een must! In deze aflevering deel ik enkele belangrijke onderwerpen die mede je relatievisie bepalen. Check regelmatig in bij elkaar en neem deze onderwerpen af en toe onder de loep. Wist je dat jaarlijks je relatievisie bekijken een leuke manier is om afgestemd te blijven op elkaar? Ik en mijn man doen dat bewust op vakantie…een vrij hoofd, een vrij hart en diep verbindend praten.

Samenwerken met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Stel je voor dat je – door een shift te maken in je energie – ervoor kan zorgen dat je niet uitgeput geraakt, maar dat je net daardoor voelt wat er voor jou is in dit leven…
In deze aflevering heb ik het over wild vrouwelijke energie als mogelijke ‘remedie’ om een burn-out te voorkomen. DISCLAIMER: dit is mijn persoonlijke visie. vraag altijd raad aan een arts indien je klachten van vermoeidheid/uitputting/burn-out vertoont.

Samenwerken met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Ik begrijp helemaal waarom jij liever alleen blijft dan in een relatie te stappen waarvan je niet weet wat het jou zal brengen. Je wil geen gedoe meer en zowel daten als ‘werken’ aan een relatie, daar pas je voor.

Deze aflevering wil hier een kijk op werpen.

Wil jij in gesprek met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Verlies jij ook jezelf zodra je in een relatie stapt? Luister dan zeker naar deze aflevering waarin ik hier wat dieper op inga en je ook vertel wat je kan doen om dit te voorkomen in een volgende relatie…

Zet je hier op de wachtlijst voor mijn vernieuwde aanbod.

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Ik bespreek in deze aflevering 3 zaken die een vrouw echt nodig heeft in een relatie en 3 zaken die een man echt nodig heeft in een relatie. Ik spreek in deze aflevering expliciet in de klassieke man-vrouw relatie, hoewel dit eerder is om het verstaanbaar te maken, want in een relatie waar polariteit aanwezig is, zal dit ook herkent worden door de partners in die relatie, los van gender identiteit.
Als je als koppel hier oog voor hebt en beiden dit ook voor de ander wil doen, dan zal je relatie floreren en de verbinding krachtig zijn.

Indien jij graag aan de slag gaat met mij?

Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Kan een relatie alleen maar werken als je je aanpast aan de ander en concessies doet? Is water in de wijn doen de enige manier om samenleven mogelijk te maken?

In deze aflevering geef ik mijn visie op dit aspect. Persoonlijk geloof ik dat relaties er eerder zijn om meer van jezelf te tonen…

Wil jij graag ontdekken wat samenwerken met mij voor jou kan betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Een eerste gesprek met een klant. Ik neem je in deze aflevering even mee door je een situatieschets te geven. Het gesprek gaat over verantwoordelijkheid nemen, jezelf zien en je waarheid durven spreken. Beseffen dat jouw leven tot je spreekt…

Kan je het horen? En hoe ga je antwoorden?

Een relatie is altijd een co-creatie en ik geloof sterk in samenwerken met elkaar. Vaak zijn we als vrouw cirkelbrekers, maar we weten niet altijd hoe we dat kunnen doen of we missen inzicht om het te kunnen doen.

Wil jij graag ontdekken wat samenwerken met mij voor jou kan betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.  

Geven en ontvangen gaat dieper dan je denkt. Zo vaak gaan we uit van veronderstellingen dat we bijvoorbeeld als gever wel weten wat onze partner wil en nodig heeft. Of onbewust ben je misschien eerder een nemer dan een ontvanger… Als je voelt dat er niet iets helemaal klopt in deze balans, is de kans groot dat je hart zich stilletjes sluit… Ik geef naar aanleiding van een coaching gesprek hier wat meer uitleg over in deze aflevering.

Laat gerust een sterren-review achter op het platform waar je luistert en laat me weten wat jou raakt of wat je ervan meeneemt.

Wil jij graag ontdekken wat samenwerken met mij voor jou kan betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.

Liefdesrelaties veranderen jou… willen of niet. Persoonlijk ervaar ik dat elk van mijn intieme relaties in mijn leven mij op één of andere manier geholpen hebben om spiritueel te ontwaken, om meer vanuit de waarheid van mijn hart te leven.

Deze aflevering nodigt jou uit om je te openen en het begrijpen van hoe relatievaardigheden en bewust in je relatie functioneren een springplank zijn naar dieper intimiteit en groei in jezelf.

Wil jij graag ontdekken wat samenwerken met mij voor jou kan betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend een LOVE TALK aan.

Luister hier meteen naar meer afleveringen via je favoriete kanaal: