Skip links

Become better…

Afgelopen maand was voor mij een nieuwe start op professioneel vlak. Het is al langer mijn droom om meer te kunnen doen dan het werk dat ik tot nu toe als kinesiste/fasciatherapeut heb gedaan. Dat wil niet zeggen dat ik meteen stop in die functie, maar wel dat ik nog meer verschil ga maken – als coach – in mensen hun leven. Vandaar dat een nieuwe website nodig was, om beter weer te geven waar ik naartoe wil met mijn werk.

Beter worden…

Met mijn werk als coach wil ik jou individueel beter kunnen begeleiden naar de betere versie van jezelf. Maar ook wil ik meer mensen gaan bereiken. Vandaar dat ik kies om ook online workshops aan te bieden waardoor ik aan meerdere mensen tegelijk een zinvol transformatie-traject kan aanbieden. Alles om jou te helpen beter te worden in dit leven. En dan bedoel ik niet dat je al niet goed genoeg zou zijn, maar eerder je volledige potentieel helpen ontdekken vanuit de persoon die jij diep vanbinnen echt bent; de betere versie van jezelf! Vandaar de ondertitel van mijn website: ‘become better at life’.

Spelregels van een zinvol leven

Regelmatig geef ik via Facebook live aan grotere groepen meditatietrainingen. Jij blijft gewoon thuis, logt in op een besloten FB groep en volgt gedurende 2 tot 4 weken elke dag een meditatie die ik live begeleid. Vaak is het meer dan mediteren alleen. Je krijgt zinvolle informatie over het thema waarrond we werken om jou zo nog beter te kunnen begeleiden. De groepsdynamiek is toch aanwezig ondanks dat het allemaal online én van thuis uit gebeurt.

Vanaf oktober zal ik een tweede online programma aanbieden. Dit zal een programma van 7 weken zijn waarbij je de spelregels van een zinvol leven leert kennen en leert toepassen op jouw leven. Opnieuw om jou beter te helpen de beste versie van jezelf naar boven te halen. Want geeft toe, alles gaat beter als je de spelregels kent, als je weet hoe het nu allemaal echt werkt in het leven. Toch?

” De beste investering is de investering in jezelf “

 

-amami-

Dit is een bijschrift

Maar ook nog dit…

Niet alles zal online zijn. Gelukkig maar ;). Want ook naast de online programma’s zal ik live workshops geven waarin je 3 dagen tot een week ondergedompeld wordt in een ‘become better at life’-bad. Een intens programma met gelijkgestemden waarin je echt in de diepte aan jezelf werkt onder mijn deskundige begeleiding.

Blijft je graag op de hoogte? Schrijf dan in voor mijn Zinspriratie, een nieuwsbrief die je in je mailbox ontvangt met alle praktische info over mijn aanbod op het moment dat de inschrijvingen starten.