Skip links

Zinspiratie Januari – GELUKKIG NIEUWJAAR

Er is zoveel dat ik jou wil toewensen op de eerste dag van dit gloednieuwe jaar

Maar laat me starten met je het allerbelangrijkste toe te wensen: een goede gezondheid; het is het meest waardevolle dat je kan hebben, toch? Daarnaast wens ik jou trots op jezelf, vertrouwen in je kunnen, liefde rondom jou, warmte in je hart en oneindige mogelijkheden toe. Maak van dit jaar jouw beste jaar ooit…

Afgelopen week gaf ik een reeks van 5 coaching-meditaties. Ik had het onder andere over LOSLATEN, ZELFVERTROUWEN, VEERKRACHT, DANKBAARHEID en de kracht van INTENTIE.

De vele positieve reacties die ik mocht ontvangen, bevestigen me alleen maar in mijn plan om het zeker nog terug aan te bieden.

En laat me starten met de MASTERCLASS rond je GEBOORTERECHT terug te organiseren en wat je kan doen om dat (terug) te claimen. Weten wat je geboorterecht is, helpt jou om (terug) die essentie te zien, om (opnieuw) voluit te leven, om je te blijven richten op wat voor jou belangrijk is, … De sessie gaat door op zaterdag 9 januari om 10u. Het is een informatieve coachingsessie waar je heel veel uit kan halen, dus meld je zeker aan!

Inschrijven kan via deze link.

Om jou te helpen 2020 af te sluiten en het nieuwe jaar krachtig te starten, geef ik jou hier de kans om de opname van de gratis coaching-meditatie van 31 december te herbekijken. Het is zo krachtig om het nieuwe jaar met een goede intentie te starten, vol vertrouwen, om dat wat je in je hebt naar waarde te schatten en er naar te leven.

Dit is dus meer dan een meditatie. Ik geef wat uitleg over de kracht van intenties, er is een meditatie (die start op 10’20 ongeveer) en ik beantwoord enkele vragen. Ik heb de opname een beetje moeten inkorten om technische redenen, maar de essentie is bewaard gebleven.

Je kan heel de maand januari de sessie herbekijken(en dus ook de meditatie herhalen).

Wil je elke maandagochtend samen met mij mediteren vanuit het comfort van je eigen huis? Klik dan even door en schrijf je in voor deze unieke meditatiereeks.

Laat me weten hoe deze oefening jou heeft geholpen. Stuur me een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en check je spam folder want soms komt mijn antwoord daar terecht :/.

Warme groet,

Annemie – Amami