Skip links

Eindelijk meer vertrouwen en zelfvertrouwen

Er is veel te zeggen over vertrouwen en zelfvertrouwen. En er is nog meer te zeggen over het feit dat er in deze wereld een chronisch te kort aan zelfvertrouwen is… Jezelf niet goed genoeg vinden, overmand worden door twijfels, je angstig voelen of niet durven opkomen voor wie je bent en waar je voor staat (en als je dat dan toch eens doet, is het vaak op een emotionele manier vanuit opgekropte boosheid of frustratie), …

Herken je het?

Diep vertrouwen in wie je bent is een kwestie van geloven in jezelf, je goed mogen voelen en ook toelaten dat je goed genoeg bent. Kortom, jezelf eren voor wie je bent, voor wat je voelt en voor de weg die je bewandelt.

Alles start met begrijpen wat zelfvertrouwen is en vanuit die kennis starten met toelaten dat je je goed mag voelen over jezelf.

Wil jij aan de slag om meer vertrouwen en zelfvertrouwen te ervaren? Dat kan! Ik gaf tijdens het begin van de Corona-crisis via FB Live een exclusieve reeks coaching-meditaties rond vertrouwen en zelfvertrouwen voor een beperkte groep.

Deze reeks bestaat uit 10 sessies en helpen jou om:

  • meer inzicht te krijgen in wat vertrouwen en zelfvertrouwen is
  • te ontdekken dat je goed genoeg bent
  • je beter te voelen over wie je bent
  • krachtiger in het leven te staan waardoor je meer/beter opkomt voor jezelf
  • meer vreugde en tevredenheid te ervaren over jezelf

Jij kan toegang krijgen tot de opnames van die sessies voor slechts 45 euro.

De 10 sessies bestaan uit een filmpje met uitleg en een meditatie die daarbij past. De meditaties helpen om de link te leggen tussen de theoretische uitleg en het effectief aan de slag gaan met wat je geleerd hebt. Heel de reeks blijft 3 maanden geactiveerd in jouw persoonlijke ledenomgeving. Je hebt dus 90 dagen tijd om echt aan de slag te gaan met de informatie én de meditaties naar eigen wens te herhalen.

Ben jij klaar om een volgende stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Ja, ik ben er klaar voor!

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al connected op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?