Skip links

Zinspiratie December: het plezier van het geven…

IK HEB EEN MOOI CADEAU VOOR JOU! LEES ZEKER VERDER OM TE ONTDEKKEN WAT HET IS…

 

December… de laatste maand van 2020 is (eindelijk) aangebroken. Stiekem ben ik blij dat dit uitdagende jaar bijna voorbij is. December heeft voor mij iets melancholisch en verwachtingsvol tegelijkertijd; het is loslaten en hoopvol zijn in dezelfde vibratie; het is afscheid nemen en tegelijk uitkijken naar een nieuw begin… 2021 kondigt zich aan.

Maar het is vooral de maand van de cadeautjes… En ook ik geef dit jaar traditiegetrouw een aantal cadeautjes weg! Daarover meer wat verder in deze Zinspiratie.

Er valt veel te zeggen over ‘het plezier van het geven’. Als ik van klanten vroeger al eens een attentie ontving, zei ik bijna altijd dat ze ‘dat niet hadden moeten doen’… Ondertussen doe ik dat niet meer en ben ik alleen maar dankbaar. Als iemand jou iets wil geven, ben jij dan in staat om het echt te ‘nemen’? Het echt te ontvangen? Mensen geven iets omdat ze daar iets mee willen uitdrukken. Wie ben ik om dan te zeggen dat dat niet nodig is? Het is nodig voor zij die geven…omdat geven zoveel meer is dan alleen wat het is. Geven is een uitdrukking van dankbaarheid, liefde, genegenheid, ondersteuning, moed, noem maar op… Het is een taal op zich. Het is een symbool in een gebaar dat uiting geeft aan een gevoel dat zonder woorden verstaanbaar is. Dat is het plezier van het geven…

Het gekke is ook dat hoe meer je open staat om te ontvangen, hoe beter dat wat je krijgt echt bij de relatie past die je met de ‘gever’ hebt…

Kan jij toelaten voor jezelf dat iemand jou iets wil geven? Of iemand iets voor jou wil doen (want ook dat kan geven zijn)? Ben je in staat om te ontvangen vanuit overvloed en eigenwaarde? Omdat jij het waard bent?

De meditatie van deze maand helpt jou om te ‘ontvangen’, dat wat jou gegeven wordt. Maar ook geeft de oefening uiting aan het plezier van het geven…Ik hoor graag hoe jij de oefening ervaren hebt. Stuur me een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en check zeker je spamfolder zodat je mijn antwoord niet mist…

Je kan hier onmiddellijk de meditatie beluisteren. Klik op het zwarte balkje (luisteren in browser) als de oefening niet meteen start. 

En dan nu: cadeautjes!

Traditiegetrouw geef ik de laatste dag van het jaar een GRATIS EINDEJAARSMEDITATIE. Dit jaar doe ik iets extra! Niet 1 maar 5 meditaties kan jij helemaal live volgen. Straffer nog, ik geef 5 coaching/meditaties! HELEMAAL GRATIS! Dit wil zeggen dat ik rond een bepaald thema belangrijke lessen deel met jou. Daar koppel ik telkens een meditatie aan. Er zijn 2 ochtendsessies en 3 avondsessies.

Zondag 27/12 om 10u: Loslaten

Maandag 28/12 om 19u: Zelfvertrouwen

Dinsdag 29/12 om 19u: Veerkracht

Woensdag 30/12 om 19u: Dankbaarheid

Donderdag 31/12 om 10u: De kracht van intentie

De kracht van live aanwezig zijn en dit samen ervaren met anderen is heel groot. Dus wil jij dat ervaren, doe dan zeker mee en schrijf je VANDAAG al in voor de 5 gratis Coaching/Meditaties!

Alles zal online gebeuren vanuit het comfort van je eigen huis. En toch zal je de magie van ‘samen’ mediteren met anderen zeker ervaren. Doe je mee?

Stuur deze mail gerust door naar mensen waarvan je denkt dat die ook iets aan deze ZINSPIRATIE (en alle cadeautjes) kunnen hebben!

Ik kijk uit naar een warm eindejaar en een hoopvolle start van 2021!

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM of op  FACEBOOK waar je mijn pagina kan volgen? Trouwens, ik ben sinds kort ook actief op LINKEDIN… Nog in de kinderschoenen hoor, maar zie ik je daar?