Skip links

Samen mediteren, van thuis uit!

Start je week met een ochtendmeditatie onder begeleiding! 

Elke maandagochtend om 7u40 kan je, samen met vele anderen, een live meditatie volgen onder mijn begeleiding. De bedoeling is dat je je week op een krachtige manier inzet, met de juiste intentie en focus. Je kan de meditatie elke dag herhalen als je dat wil, maar op maandag is het LIVE

Omdat ik wil dat JIJ je echt gaat engageren voor de komende maanden van dit jaar, doe ik dit niet gratis. Toch is de prijs bewust laag gehouden terwijl ik weet dat deze sessies heel waardevol zijn. Gun jezelf aan het begin van elke week een moment van stilte, introspectie, betekenisgeving of intentiebepaling en je zal merken hoe eenvoudig je de wereld rondom jou ziet veranderen… Of eerder, hoe jij beter gaat anticiperen op wat er in die wereld gaande is… Het is DE manier om jezelf te ‘empoweren’ en dat gun ik jou van harte!

Ondanks het feit dat de meditatie online plaats zal vinden, zal je toch merken hoe sterk we met elkaar verbonden zijn door dit samen live te volgen. Het versterkt jouw gevoel van eenheid met jezelf en anderen. En het geeft een kickstart aan je week! 

Concreet: 

Start: 6 juli 2020 – 21 december 2020

Elke maandag (er zijn uitzonderingen maar die geef ik tijdig door!)

7u40 – 8u

Via een besloten Facebook groep waarin de live opname zal gepost worden zodat je de sessie kan inhalen of herhalen.

Kostprijs: 60€

Schrijf je vandaag nog in en ontvang onmiddellijk de link naar de besloten FB-groep vanwaar alles zal plaatsvinden.