Skip links

Wekelijks mediteren, van thuis uit!

Start je week met een ochtendmeditatie onder begeleiding! 

Elke maandagochtend om 7u40 kan je, samen met vele anderen, een live meditatie volgen onder mijn begeleiding. De bedoeling is dat je je week op een krachtige manier inzet, met de juiste intentie en focus. Je kan de meditatie elke dag herhalen als je dat wil, maar op maandag is het LIVE

Omdat ik wil dat JIJ je echt gaat engageren voor de komende maanden, doe ik dit niet gratis. Toch is de prijs bewust laag gehouden terwijl ik weet dat deze sessies heel waardevol zijn.

Gun jezelf aan het begin van elke week een moment van stilte, introspectie, betekenisgeving of intentiebepaling en je zal merken hoe eenvoudig je de wereld rondom jou ziet veranderen… Of eerder, hoe jij beter gaat anticiperen op wat er in die wereld gaande is… Het is DE manier om jezelf te ‘empoweren’, om je veerkracht en je zelfdiscipline te trainen door elke week aanwezig te zijn. Je vergroot je mentale welzijn en dat gun ik jou van harte!

Ondanks het feit dat de meditatie online plaats zal vinden, zal je toch merken hoe sterk we met elkaar verbonden zijn door dit samen live te volgen. Het versterkt jouw gevoel van eenheid met jezelf en anderen. En het geeft een kickstart aan je week!

Mocht je toch niet live aanwezig kunnen zijn, dan is er nog altijd de herhaling die je kan beluisteren. 

 

Concreet: 

Start: 6 april 2021

Elke maandag (er zijn uitzonderingen maar die geef ik tijdig door!)

7u40 – 8u

Live via Zoom, een platform dat gespecialiseerd is in online meetings en webinars. Je ontvangt een link die je via je computer, laptop, tablet of smartphone kan openen.

Je kan vrijblijvend ook lid worden van een besloten Facebook groep waar gelijkgestemden elkaar steunen en aanmoedigen. 

De herhaling kan je bekijken via de exclusieve ledenomgeving van de Amami Academy. Je ontvangt na inschrijven een uitnodiging om een persoonlijk wachtwoord hiervoor aan te maken.

Kostprijs: 4 maanden: 64 euro // 8 maanden(tot eind 2021): 96€