Skip links

Zinspiratie November: Alleen nu telt!

November is begonnen. De laatste 2 maanden van 2020 zijn ingezet. En met alles wat er dit jaar wereldwijd gaande is, kijk ikzelf al uit naar 2021. Niet dat dan alles direct anders zal zijn, maar omdat elke nieuwe start ook wel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

En hoop. Hoop op een beter jaar, hoop op weer gewoon, hoop op een vaccin, hoop op herwonnen vrijheid, hoop op elkaar weer knuffelen, hoop op nieuwe ontmoetingen, hoop op een nieuw normaal

Maar zover is het nog niet… Daarom is het belangrijk om – ondanks deze uitdagende tijd – de essentie voor jezelf te blijven zien in de moment.

Wat is voor jou belangrijk? Wat kan je nu doen om je toch ‘vrij’ te voelen? Hoe kan je vreugdevol blijven ondanks deze pandemie? Welke betekenis geef jij aan je eigen leven en aan jezelf?

Alleen nu telt en ook nu kan waardevol zijn. Alles is wat je er zelf van maakt.

Ben je afhankelijk van omstandigheden of ben je ook in staat om je goed te voelen bij en met jezelf? Hoe kan je terugkeren naar die essentie?

De meditatie oefening van deze maand helpt jou bij het beantwoorden van deze vragen, maar ik wil ook een stap verdergaan om jou hierbij te helpen.

Ik organiseer een MASTERCLASS die helemaal gratis is rond je GEBOORTERECHT en wat je kan doen om dat (terug) te claimen. Weten wat je geboorterecht is, helpt jou om (terug) die essentie te zien, om (opnieuw) voluit te leven, om je te blijven richten op wat voor jou belangrijk is, …

Inschrijven kan via deze link.

Je kan hier de meditatie beluisteren. Klik op het zwarte balkje (luisteren in browser) als de oefening niet meteen start. Geniet van dit rustpunt…

 

Laat me weten hoe deze oefening jou heeft geholpen. Stuur me een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en check je spam folder want soms komt mijn antwoord daar terecht :/.

Warme groet,

Annemie – Amami

PS: Hier nog even de link om in te schrijven voor de gratis MASTERCLASS

PSS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via deze link . Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina hier volgen. Zie ik je daar?