Skip links

Zinspiratie Oktober: Zelfzorg

De herfst is ondertussen begonnen en dat merken we aan alles. De dagen verkorten, het weer is guurder en de bladeren komen los van de bomen, die zich – net als de rest van de natuur – klaarmaken voor een rustperiode die ‘winter’ heet.

Tijd om meer naar binnen te gaan, letterlijk en figuurlijk.

Het is de perfecte uitnodiging om te vertragen, te verstillen en je af te vragen wat JIJ echt nodig hebt om de komende periode goed voor JEZELF te zorgen.

Zelfzorg is zo belangrijk. En ik heb het niet over elke dag je tanden poetsen en zorgen dat je basiszorg in orde is. Ik heb het over een dieper niveau… Dat waarvan je weet dat je het zou moeten doen omdat je er beter van wordt op meer dan alleen lichamelijk vlak, maar waar je niet altijd toe komt. Redenen genoeg trouwens om het niet te doen. Of moet ik zeggen: excuses…?

Op 6 oktober start ik met een reeks Coaching/Meditaties rond zelfzorg. Dit zijn Live sessies online via Facebook of Zoom van telkens 30 minuten die boordevol informatie zitten gevolgd door een meditatie die helpt integreren wat in die sessie aan bod is gekomen. Hier doorklikken geeft jou alle informatie daarover.

Om al een aanzet naar een betere zelfzorg te geven, kan je in deze Zinspiratie alvast een mediatie-oefening vinden die jou daarbij helpt.

Je kan de oefening meteen beluisteren hieronder. Lukt het niet, klik dan op het zwarte balkje (luisteren via je browser). Succes!

Laat me weten hoe deze oefening jou heeft geholpen. Stuur me een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en check je spam folder want soms komt mijn antwoord daar terecht :/.

Ik wens je een kleurrijke oktobermaand toe!

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via deze link . Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina hier volgen. Zie ik je daar?