Skip links

Zinspiratie Februari – Veerkracht

Veerkracht is jouw vermogen om door te zetten, ook al zit het leven soms wat tegen. Deels is dat meegegeven vanuit je opvoeding en de patronen die zijn ingeschreven, maar deels kan je hier ook in groeien en evolueren.

Ik deel graag deze maand nogmaals de opname van één van de sessies coaching-meditaties die ik GRATIS gaf op het einde van vorig jaar. Dus als je ze gemist hebt, kan je ze nu bekijken. En als je er wel bij was, is het een mooie herhaling van een boeiende sessie. Je krijgt een ademoefening mee alsook een meditatie naast wat theoretische info rond VEERKRACHT.

Als je geprikkeld bent door deze sessie, laat het dan zeker een aanzet zijn naar een hele reeks die ik geef rond dit onderwerp. Deze start op 1 februari.

Je kan hier doorklikken om wat extra info te vinden en in te schrijven.

Laat me weten hoe dit filmpje en de oefeningen jou hebben geholpen.

Wil je graag iets terugdoen voor mij? Schrijf dan eens een recensie op mijn google bedrijfspagina. Google even op ‘Annemie Amami’ en dan kan je zo verder klikken om een review toe te voegen.

Je kan steeds vragen stellen via een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en check je spam folder want soms komt mijn antwoord daar terecht :/.

Warme groet,

Annemie – Amami