Skip links

Zinspiratie Maart: Opnieuw beginnen

Welkom in MAART! De maand waarin de lente begint.

Net zoals de natuur een cyclus heeft van telkens opnieuw beginnen, kunnen wij als mens ook ALTIJD opnieuw beginnen. En niet alleen als het lente is, maar ELKE DAG! Zelfs elke moment is een mogelijks nieuwe start…

Ik hou wel van het idee van opnieuw beginnen. Het heeft iets kansrijk en hoopvol en is tegelijk mild en vergevensgezind. Dat is voor mij de essentie van groei! We kunnen niets veranderen aan wat er in het verleden is geweest, wat jou is aangedaan of wat je misschien anderen hebt aangedaan, wat je hebt meegemaakt aan positieve en minder leuke ervaringen… We kunnen er alleen maar uit leren en die lessen, samen met alle positieve ervaringen, ons laten inspireren voor wat nog komt…

De meditatie van deze maand staat in het teken van opnieuw beginnen en de kansen die dat met zich meedraagt. Het allerbelangrijkste is dat je jezelf kan toelaten om een nieuwe start te nemen, om het beter te doen. Niet dat je niet goed genoeg bent maar juist omdat je vanuit een sterker bewustzijn met nieuwe inzichten opnieuw kan verdergaan…op weg naar die betere versie van jezelf… Besef je dat die versie reeds in jou aanwezig is? Laat je inspireren hierdoor én door de meditatie om vandaag te zien als een nieuwe begin!

(Soundcloud gebruikt cookies. Gegevens kunnen gebruikt worden voor analyse)

Herhaal de meditatie of wissel ze af met eerdere oefeningen. En laat me gerust weten wat deze oefening voor jou heeft betekend… Je kan me mailen (info@amami.be). Ik antwoord altijd. Zorg dat mijn antwoord niet in je spamfolder terecht komt dus voeg mijn email adres toe aan je toegelaten mails.

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?

PSS: Ben je al ingeschreven voor de ONTMOETINGSDAG? Het zal een UNIEKE ervaring worden!!! MIS HET NIET! Inschrijven kan via deze link !