Skip links

Zinspiratie Mei: Blijf jezelf!

Deze ochtend had ik de eer om de laatste sessie te begeleiden van de reeks Coaching/Meditaties rond ZELFvertrouwen. Het waren alweer 2 boeiende weken waarin ik een groep mensen online heb mogen coachen en helpen op hun weg naar meer vertrouwen en zelfvertrouwen. De hele reeks heeft me geïnspireerd voor de meditatie oefening van deze maand.

Eén van de sessies ging over zelfrespect en eigenwaarde en vooral over hoe nodig die zijn om zelfvertrouwen een waardige kans te geven! We zijn allemaal uniek en we hebben allemaal wel iets te bieden aan deze wereld. Alleen slagen we er niet altijd in om dat ook effectief zelf te zien. Heel vaak laten we onze waarde afhangen van wat anderen over ons zeggen of denken, terwijl alleen JIJ – vanuit wie jij echt bent – kan voelen en weten wat je waard bent! Die waarde ECHT erkennen en eren zal jou op weg helpen naar meer zelfvertrouwen en vertrouwen in het pad dat je bewandelt. En het zal jou vooral helpen om JEZELF te kunnen zijn. Van daaruit kan je jouw unieke waarde in de wereld brengen!  Dus blijf vooral JEZELF!

De meditatie oefening staat in het teken van jezelf zijn en hoe waardevol dat is!

(Soundcloud gebruikt cookies. Gegevens kunnen gebruikt worden voor analyse)

Herhaal de meditatie regelmatig, zeker als je wat moeite hebt met zelfvertrouwen of jezelf niet altijd naar waarde kan schatten.  Je mag deze oefening gerust afwisselen met eerdere oefeningen die je op mijn blog pagina kan vinden. Ik hoor graag hoe je de oefening ervaren hebt… Je kan me best rechtstreeks mailen (info@amami.be). Ik antwoord altijd. Zorg dat mijn antwoord niet in je spamfolder terecht komt dus voeg mijn email adres toe aan je toegelaten mails.

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?

    Please, check you have set the access token in Theme Option Panel