Skip links

Zinspiratie Juni: Leven vanuit licht

Leven vanuit meer Licht is een uitnodiging om vanuit een groter perspectief in het leven te staan. We hebben geleerd om naar het leven te kijken vanuit een tijd-kader, uitgedrukt in dagen, weken, maanden en jaren. Maar als je in staat bent om naar het leven te kijken als een periode van meerder jaren of zelfs vanuit het perspectief van een volledige levensspan, dan ben je gemakkelijker in staat om duidelijkheid te creëren over je levensdoel enerzijds en betekenis te geven aan de huidige moment anderzijds.

Hoe ruimer jij naar je leven kan kijken, hoe beter je jezelf leert kennen en hoe meer licht én lichtheid je in je leven kan brengen. Stel je voor hoe het zou voelen voor jou om ‘lichter’ (in elke betekenis) door het leven te gaan…

Dit vraagt dat we onze manier van denken, hoe we in de wereld staan, wat er rondom ons gaande is en de betekenis die we eraan geven vanuit onze (oude) patronen, dienen te onderzoeken én eventueel aan te passen.

Het leek me een waardevol moment om – in de maand die het meeste uren zonlicht telt owv de langste dagen – de meditatie dan ook in dit ‘licht’ te zetten. Durf je openstellen, je blik verruimen, je patronen onder de loep nemen en je perceptie veranderen. De oefening van deze maand helpt jou daar volledig bij!

Wil jij mij helpen…?

De laatste weken ben ik volop bezig met het uitwerken van een nieuwe online workshop die IEDEREEN, die persoonlijke groei hoog in het vaandel draagt, zal helpen ‘to become better at life’! Er zullen zeker ook meditaties in verwerkt worden. Graag had ik enkele recensies ontvangen die ik mag gebruiken voor de promotie van mijn workshops. Ben jij bereidt om mij een recensie te bezorgen? Laat me dan weten hoe deze en/of vorige meditatie-oefeningen jou hebben geholpen, hoe mediteren jouw leven heeft beïnvloed of wat voor jou de belangrijkste meerwaarde is om de Amami-meditaties te doen.

Stuur mij jouw recensie via mail:  info@amami.be  en zorg dat je dit email adres in je toegelaten mails zet zodat je mijn antwoord niet mist!

Dankjewel, vanuit mijn hart!

 

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?

    Please, check you have set the access token in Theme Option Panel