Skip links

Zinspiratie Juli: verandering…

Veranderen…

Soms is het een grote uitdaging. Vooral als je gedwongen wordt om (iets) te veranderen… Je verliest bvb je werk, je moet verhuizen uit je leuke huis omdat je relatie verbroken is, … Maar ook als het een vrije keuze is, kan het heel wat energie vragen. Je wil graag afvallen omdat je in die ene (trouw)jurk wil passen of je hebt een bepaalde gewoonte waar je vanaf wil omdat die niet meer werkt voor jou. Wat het ook is, van koers wijzigen vraagt een inspanning. Veranderen vraagt wilskracht.

De meditatie oefening van deze maand geeft een aanzet om de juiste focus te houden op je uiteindelijke doel. De magie zit in de combinatie van dat wat je wil in lijn te zetten met hoe jij je wil voelen.

Je kan de oefening meteen beluisteren via de link hieronder. Klik op het zwarte balkje en de oefening zal onmiddellijk starten.

Er is meer!

Zoals in de mail die je ontving reeds stond, geef ik een GRATIS webinar over ‘DE KUNST VAN VERANDERING’. Je kan je nog aanmelden voor één van de volgende uitzendingen via deze link.  Ik deel waardevolle informatie die jou kan helpen bij jouw veranderingsproces.

Laat me zeker weten hoe je de meditatie ervaren hebt door me een mailtje te sturen (info@amami.be). Zet dit email adres in je toegelaten mails zodat je mijn antwoord niet mist!

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?