Skip links

Zinspiratie Augustus: Claim jouw energie!

Alweer een maand verder en zo ook een nieuwe meditatie voor jou!

Ik merk bij heel wat van mijn klanten dat ze vermoeid en zelfs uitgeput zijn. Niet zozeer omdat ze veel hebben gewerkt of omdat ze tegen hun hart in hebben gefunctioneerd, maar eerder omdat ze al hun energie hebben ‘weggegeven’ en de balans verloren zijn waardoor er geen of weinig energie is overgebleven voor zichzelf.

Het bracht me op het idee om de meditatie oefening van deze maand zodanig te creëren dat die net daarbij kan helpen. Of je nu een zware dag had op het werk of je kinderen net iets te veel van jou hebben gevraagd of je om welke reden dan ook te veel stress hebt ervaren, deze oefening helpt jou om JOUW energie terug te claimen!

Je kan deze oefening op eender welke moment van de dag doen. ’s Morgens om je te helpen je energie beter te managen zodat je niet alles ‘weggeeft’. Tussendoor, zeker als je het gevoel hebt dat je al leeg bent en er staat nog veel op je planning.  Of ’s avonds om al je energie die je door de dag hebt uitgezonden terug te claimen!

Je kan de oefening onmiddellijk starten door op het zwarte balkje (open in browser) te klikken.

Laat me weten hoe deze oefening jou heeft geholpen. Stuur me een mailtje (rechtstreeks naar info@amami.be) en zorg dat dit email adres bij je toegestane mails staat. Vaak komt mijn antwoord in je spamfolder terecht :/

Ik wens je een zonnige maand augustus toe!

Warme groet,

Annemie – Amami

 

PS: Zijn we al verbonden op INSTAGRAM? Je kan me vinden via @amamicoaching. Ook op FACEBOOK kan je mijn pagina volgen: Amami-Coaching. Zie ik je daar?