Skip links

Kennismaken met AMAMI-MEDITATIES

Wil je graag meer weten over Amami mediteren? Dan kan je met dit programma volledig op jezelf leren mediteren. Mediteren kan jou helpen om:

  1. meer jezelf te zijn
  2. meer rust te ervaren in je dagelijks leven
  3. beter te slapen
  4. meer te luisteren naar je hart
  5. beter te focussen
  6. meer afstand te doen van wat jou niet meer dient
  7. en nog zoveel meer…

Belangrijk is dat je beseft dat leren mediteren niet vanzelf gaat. Het vraagt toewijding en zelfdiscipline om vol te houden. Wetenschappelijk gezien heb je ongeveer 4 weken tijd nodig om te merken wat meditatie echt voor JOU kan betekenen. Echter de effecten op slaap en ontspanning kunnen al sneller merkbaar zijn. Toch is iedereen anders en zal je zelf moeten ontdekken hoe het bij jou werkt.

 

Het kennismakingspakket bestaat uit 4 meditaties van 17-20 minuten. Elke meditatie licht een bepaald aspect uit wat kenmerkend is voor Amami-mediteren. De 5de meditatie is een oefening waarbij al deze aspecten samenkomen.

Amami-meditaties kenmerken zich namelijk door 4 V’s:

verbinden – vibreren – visualiseren – verwezenlijken

Om optimale meerwaarde uit deze meditaties te halen, is het belangrijk dat je de komende 4 weken dagelijks max. 20 min tijd maakt om een meditatie te beluisteren.

Gedurende week 1 luister je elke dag naar de eerste meditatie. Hierdoor zal je een sterkere verbinding kunnen maken met jezelf.

Week 2 staat in het teken van vibreren of het waarnemen van je emoties.

Visualiseren staat centraal in de meditatie van week 3. Als je het in je hoofd kan zien, kan je het ook verwezenlijken…

En dat is meteen ook de aanzet naar week 4, waar je aan de slag gaat om het visualiseren krachtiger te oefenen en het aan te wenden om datgene te verwezenlijken wat jij wil.

De vijfde meditatie is er eentje waar alles samenkomt. Deze oefening kan je aanwenden om dat wat je bereikt hebt na 4 weken te onderhouden of sterker te maken.

De ene meditatie zal jou al beter liggen dan de andere. Het is vooral de regelmaat waarmee je oefent dat zal bepalen wat het effect voor jou is.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in deze boeiende reis naar binnen? Dit programma wordt aangeboden aan de onklopbare prijs van slechts 27 €!

Je kan dan altijd toegang krijgen tot deze 5 basis meditaties!

Heb je vragen dan hoor ik het graag via mail (info@amami.be). Zorg dat dit mailadres in de lijst van je toegelaten emails staat zodat je mijn antwoord zeker niet mist!

Veel plezier op deze innerlijke reis…

Warme groet,

Annemie – Amami