Skip links

Zinspiratie Oktober: even resetten

Ken je ook dat gevoel dat je maar blijft doorgaan en dat het lijkt dat je niet kan stoppen? En soms voelt dat goed. Maar als het te lang duurt, ervaar je het eerder als lastig en krijg je het gevoel dat je er niet meer uit geraakt…

Dan is het tijd om even te ‘resetten’. Voor mij wil dat zeggen dat ik even terugkeer naar mezelf; even halt houden…om dan weer verder te gaan. Het zijn korte momenten dat ik mijn aandacht bewust naar binnen richt, even ‘inchecken’ bij mezelf, om dan van daaruit weer verder te doen waar ik mee bezig was.

Deze maand staat de meditatie-oefening in het teken van ‘resetten’. De kleine bewegingsoefening die ik meegeef tijdens deze meditatie, kan je ook in je dagelijks leven toepassen zonder dat je telkens de hele oefening moet beluisteren. Handig, toch?

Laat me weten hoe jij de oefening ervaren hebt of laat van je horen mocht je vragen hebben via info@amami.be. Ik mail normaal binnen de 24u zeker terug. Check dus zeker je spamfolder mocht dat niet zo zijn en zorg ervoor dat mijn email adres in jouw ‘toegelaten’ emails komt.

Je kan de oefening dagelijks herhalen of ze afwisselen met voorgaande oefeningen die je ontving. Haal eruit wat er in zit voor jezelf.

Volgende maand staat de oefening in het teken van LOSLATEN. Het is een voorproefje voor een nieuwe reeks ‘Samen Mediteren, van thuis uit’. Dit zijn coachingmeditaties rond een bepaald thema die volledig online gebeuren via FB Live onder mijn begeleiding. Deze reeks start op 1 december en zal 3 weken duren. Meer info en inschrijven kan via deze link.

Graag herinner ik je ook nog even aan de online workshop ‘spelregels voor een zinvol leven’. Deze start 18/10 en zal 6 weken duren. Alle info hierover kan je vinden via deze link.

Warme groet,

Annemie – Amami