Skip links

Zinspiratie November: Loslaten

Voor mij is het onderwerp van deze maand altijd een echte hersenbreker geweest. Toen ik zelf in een moeilijke periode in mijn leven zat, hoorde ik vaak het zinnetje: ‘je moet het loslaten…’ . Ik werd er gek van, want er was niemand die me kon vertellen HOE ik dat moest doen, loslaten…

Nu, zoveel jaren later en na heel wat nieuwe inzichten en persoonlijke groei, kan ik openlijk zeggen dat ik er aardig in slaag om los te laten. En ik ga er prat op dat mediteren daarbij een enorme hulp is. Graag wil ik dat ook doorgeven aan anderen. Vandaar dat de volgende reeks ‘samen mediteren van thuis uit’ in het teken staat van LOSLATEN.

De coachingmeditaties rond loslaten die starten op 1 december gaan dieper in op dit onderwerp. Wil je graag meedoen? Klik dan op deze link voor meer informatie en schrijf je vandaag nog in! Tot 17 november geniet je een mooie korting!

Om alvast een voorproefje mee te geven, staat de meditatie-oefening van deze Zinspiratie  in het teken van loslaten.

Loslaten is een complex proces, de oefening kan jou hierbij helpen. Je kan deze afwisselen met voorgaande oefeningen die je ontving. Op die manier filter je voor jezelf wat werkt en wat minder werkt. Wil je meedoen met de reeks Coachingmeditaties rond LOSLATEN? Schrijf je dan zeker in via deze link.

Mocht je vragen hebben, hoor ik het graag!

Laat me ook weten hoe de oefening van deze maand jou heeft kunnen helpen. Zorg dat mijn email adres  info@amami.be  in je toegelaten mails staat zodat je mijn antwoord niet ontloopt! En als je denkt dat er iemand kan geholpen zijn met deze oefening, aarzel dan niet om deze mail door te sturen… ;)

 

Warme groet,

Annemie – Amami